in

Scoţia vrea imigranţi români şi bulgari

Guvernul din Scoţia a declarat, la sfârşitul lunii februarie, că un val de imigranţi români şi bulgari ar fi binevenit, aşa că scoţienii îi vor primi cu braţele deschise pe românii care vor dori să emigreze acolo, scrie Ziarul Românesc.

Spre deosebide de politica de la Londra, unde valul de imigranţi români este văzut ca ceva negativ, politica scoţienilor este total opusă. Ei spun că vor profita la maxim de "noii scoţieni".

Un purtător de cuvânt al Guvernului Scoţiei a spus: "Nevoile ţării noastre sunt diferite de cele ale restului Regatului Unit, aşa că primim bucuroşi contribuţia noilor scoţieni la economia şi societatea noastră. Ne străduim să aducem în Universităţi şi în câmpul muncii talente din toată lumea".

Un membru conservator al Parmentului Scoţian, Alex Johnstone, a spus că Marea Britanie se străduie să controleze imigraţia şi să ţină sub control numărul de muncitori necalificaţi, iar Scoţia va face acelaşi lucru. El a spus că au fost prea ocupaţi cu discuţiile despre independenţă, dar Parlamentul Scoţian ar trebui să privească mai serios problema.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Spectacol „Un mărţişor şi o floare” la Sezze

Cu camionul în piciorul podului