in

Secretarul general al PNL: «În România avem o mare problemă cu forța de muncă. Cei apți de muncă au plecat afară și sunt aproape 6 milioane de români în afara țării.»

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, aflat într-o vizită electorală printre românii aflați la muncă în Grecia a făcut apel la românii din Diaspora, să se întoarcă.

”Vrem asta ca în primul rând să reparăm tot… și pe partea de justiție și apoi să începem să contruim oameni buni! De la cele mai simple lucruri până la unele pe care poate nici unii dintre europeni nu le au și mă refer în primul rând la infrastructură, la spitale moderne, la educație, la școli bine dotate și moderne pentru că de astfel de lucruri avem noi nevoie. De astfel de lucruri aveți nevoie ca să vă întoarceți în România.

Calitatea vieții trebuie să se îmbunătățească în România așa cum este în Europa. Voi de asta ați plecat din România pentru că nu aveți condițiile de aici în țara dumneavoastră.

Asta vrem să facem noi… vrem să reconstruim împreună cu președintele Klaus Iohannis și pentru asta avem nevoie de dumneavoastră. Vrem să vă convingem că suntem cei mai potriviți, că avem specialiști și că din momentul în care merg la Palatul Victoria sau în ministerele lor se instalează și se apucă de treabă. Sunt sigur că v-ați săturat de gargară și chiar eu m-am săturat de gargară, de povești goale și de promisiuni.

Pentru asta avem nevoie de dumneavoastră pentru că reconstrucția României începe cu dumneavoastră.

Noi acum in România avem o mare problemă cu forța de muncă. Noi avem o mare problemă cu asta. Nu mai merg firmele la licitații pentru că nu au cu cine să construiască. Cei apți de muncă au plecat afară și sunt aproape 6 milioane de români în afara țării. Românii, patronii romnâni construiesc în Cipru, în Grecia și au un mare succes. Noi vrem să vă convingem că suntem cei potriviti! Vreau să cred că cel puțin o parte din Diaspora să se întoarcă acasă și impreună să reconstruim România!.”, a spus liderul PNL la întâlnirea electorală din Atena.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ