in

Șofer român bătut în Franța de „vestele gabene”: „Român împuţit“

Un şofer român de camion a fost lovit în timpul protestelor „vestelor galbene“ din Franţa de un manifestant cu care încerca să discute. Protestatarul l-a insultat, spunându-i că este un „român împuţit“, relatează „Le Progres“, citată de Adevărul.

Incidentul a avut loc în oraşul Dole, în timpul protestelor din 30 noiembrie, când manifestanţii din mişcarea numită „vestele galbene“, nemulţumiţi de creşterea preţului carburanţilor, au organizat mai multe blocaje rutiere.

Şoferul român, care ar fi vrut să fie lăsat să treacă de baraj, a încercat să discute cu un protestatar, însă acesta l-a lovit cu o bucată de lemn. Românul a susţinut că a fost lovit în faţă, după care, manifestantul a început să lovească în camion, strigând „român împuţit“.   

De cealaltă parte, protestatarul a afirmat că şoferul a încercat să forţeze barajul. El a recunoscut că l-a lovit pe şofer, dar nu şi că l-a insultat.  Manifestantul susţine că a încercat să lovească în camion, însă nu şi-a dat seama că geamul de lângă şofer era deschis şi, din această cauză, a ajuns să-l lovească pe acesta peste faţă.   Protestarul agresiv a fost condamnat la 12 luni de închisoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dragnea cere amnistie şi graţiere: «Nu mai ezitaţi!» Iohannis reacţionează

Italia, HAOS pe tema schimbării numerelor de înmatriculare, un român a înregistrat ce spun carabinierii, polițiștii și funcționarii de la minister