in

Italia, HAOS pe tema schimbării numerelor de înmatriculare, un român a înregistrat ce spun carabinierii, polițiștii și funcționarii de la minister

Un român a postat pe canalul său YouTube un video cu trei convorbiri telefonice avute cu funcționari din trei instituții italiene, discuții legate de posibilitatea de a circula cu o mașină care a avut numere românești. Spre surpriza lui a găsit multă confuzie, răspunsuri nesigure și sfaturi diferite, deși reprezentanții celor trei instituții ar fi trebuit să îi de informații exacte.

Românul a telefonat la carabinieri, la poliția municipală și la ministerul transporturilor, explicând foarte clar situația sa. Bărbatul a depus actele la Registrul auto italian (Motorizzazione) pentru a-și trece mașina pe numere italiene, dar nu știe dacă în termenul de 22 de zile poate circula cu mașina.

Spre surpriza sa carabinierii i-au spus că poate circula, poliția municipală a avut nevoie de ultimul cuvânt al unui superior pentru a-l informa că nu poate circula iar o funcționară de la ministerul de interne a recunoscut că habar nu are, încercând însă să găsească tot felul de similitudini cu alte situații (schimbări de carnet de conducere).

Concluzia e foarte clară: nici măcar cei care trebuie să aplice legea nu știu ce au de făcut în situațiile noi create de decretul siguranței.

Ascultați convorbirea integrală:

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șofer român bătut în Franța de „vestele gabene”: „Român împuţit“

Marsala, putea să declanșeze o tragedie de proporții, român arestat după ce a înjunghiat un șofer de autocar în timp ce conducea