in

Ștefania Panaitescu, funcționar european, intenționează să candideze la alegerile europarlamentare

„AM DECIS SA CANDIDEZ LA PARLAMENTUL EUROPEAN dupa ce am acumulat o experienta de 7 ani de munca in institutiile europene, ca stagiar intai si acum ca si functionar european al EUROSTAT. Mi-am inceput cariera in capitala Uniunii ca si stagiar Blue-Book in martie 2007 in Secretariatul General al Comisiei Europene (CE), in cladirea Berlaymont.

Biroul meu era trei etaje mai jos de cel al Dlui Orban, primul Comisar RO si sapte mai jos de cel al Presedintelui Barroso, si am facut parte din Directoratul Relatii inter-institutionale – Relatiile cu Parlamentul European (PE). Daca vreti sa cititi cum un stagiu european la Comisie poate conduce la o cariera in institutiile europene, la Bio veti afla.

Campania mi-o voi construi cu ajutorul familiei si prietenilor care ma sustin si ma ajuta desi unii dintre ei sunt usor sursprinsi de dorinta mea de a investi energie in sfera politica RO care e asa cum o stim… Tocmai aici e cheia: s-a aprins tabela de schimbari! Profetii despre trecut ne-au tinut in trecut. Galciava politica bucuresteana ne tine pe loc. Nimeni NU mai are dreptul sa eclipseze o discutie politica calma, asezata si cu finalitati pozitive imediate pentru comunitatile romanesti, oriunde ar fi ele, acasa sau in strainatate. Si NU doar 2 metrii de asfalt in plus si NU un kg de zahar si unul de ulei pentru pretioase voturi. NU! NU!

Cum mentionam, actualmente lucrez la Eurostat in Unitatea statistici transport. Printre altele ma uit cu atentie si la km de autostrada construiti de la an la an in statele noastre membre, prin raport cu reteau existenta…si situatia din RO o stim… de aceea am decis ca unul dintre pilonii importanti ai campaniei mele sa fie cel legat de infrastructura de transport in RO si nevoia de a canaliza direct si rapid banii din fondurile europene. Recent aprobatul – de PE si Consiliu european – cadru financiar 2014-2020 este generos cu transportul. Pentru ca el este cheia vietii socio-economice si educativ-culturale a uniunii.

Un al doilea pilon se bazeaza pe educatie si mai ales civism european. In familia PANAITESCU suntem invatatori sau profesori deja de un secol. Imi place sa cred ca munca in instituiile europene nu inseamna finalul carierei mele universitare ci doar o pauza. Ma regasesc in educatie si as vrea mult sa contribui la rezolvarea problemelor cu care se confrunta la nivel european precum si in RO sistemul educativ.

Un ultim pilon important se refera la pachetul legislativ asa-numit Legea pacientului european. Dar pe larg despre fiecare puteti citi la capitolele dedicate in acest site. Va multumesc de sprijinul Dumneavoastra, de faptul ca va luati din timp sa cititi, sa ne sustineti si sa ne contactati! Multi-level-marketing Politic

Eu si echipa mea Vă invităm să consultaţi proiectele noastre pe acest site. Staff-ul nostru profesionist este la dispoziţia Dvs si va prelua ideile/initiativele civice si individuale care ar putea ajuta comunitati si persoane sa-si imbunatateasca intai nivelul de trai si apoi asteptarile si contributiile lor la ridicarea celor din jurul lor in continuare. Noi credem în îmbunătăţirea constantă a vietii noastre prin actiune si solidaritate. Deci, contactaţi-ne şi alăturaţi-vă staff-ului nostru!

De asemenea, putem oferi un sprijin valoros atunci când vine vorba de realizarea unor noi proiecte locale deci avrm in vedere şi deschiderea de puncte de contact în noi regiuni. Aveti deplina certitudine ca proiectul Dumneavoastra odata materializat va aduce un plus valoare in comunitate dar va simtiti depasiti de marea birocratie, de apelurile lipsite de ecou, de contrele pe care le indurati? Atunci CONTACTATI-NE!

Stafful candidatei va pregati cu siguranta un back-up plan si va reansa initiativa din dublu unghi: european si local!

Sedii principale pentru campanie si ulterior activate europarlamentar: Bruxelles, Luxembourg, Sanmartin / Baile Felix / Oradea

Sedii regionale: Timisoara, Fagaras, Cluj, Floresti, Iasi, Arad, Vladimirescu, Alba-Iulia, Galati, Miercurea-Ciuc, Galati, Buzau, Slatina, Craiova, Constanta”

http://stefania-maria.webnode.ro/en/

foto: facebook

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Salvini, Lega Nord: „Să taxăm banii trimişi acasă de imigranţi”

Bătrân de 73 de ani, de origine română, ucis de tren la Rogoredo