in

Gripa aviară, UE: „Vaccinurile sunt gata”. Von der Leyen a semnat contractele

vaccinuri gripa aviara Von der Leyen a semnat

UE anunță vaccinuri pentru gripa aviară – „Vaccinurile există. Două vaccinuri împotriva gripei aviare, Nobilis Influenza H5N2 și Pa-Olvac, sunt autorizate în prezent în Uniunea Europeană. Comisia a semnat contracte de rezervă pentru achiziționarea acestor vaccinuri în caz de pandemie: unul cu compania Gsk și celălalt cu Seqirus Uk ”. Astfel a anunțat purtătorul de cuvânt, Stefan De Keersmaecker, în cadrul briefing-ului zilnic cu presa.

Ursula von der Leyen își mărește salariul: 30 de mii de euro în plus

Vaccinuri pentru gripa aviară

Gripa aviară este ceva ce, evident, urmărim îndeaproape și, în special, colegii noștri din ECDC au făcut evaluări de risc privind gripa aviară. Vaccinurile există. Două vaccinuri împotriva gripei aviare, Nobilis Influenza H5N2 și Pa-Olvac, sunt autorizate în prezent în Uniunea Europeană. Comisia a semnat contracte de rezervă pentru achiziționarea acestor vaccinuri în caz de pandemie: unul cu compania Gsk și celălalt cu Seqirus UK”.
Așa a declarat purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, Stefan De Keersmaecker, în cadrul briefing-ului zilnic cu presa.

„După ce OMS declară o gripă pandemică, companiile își vor actualiza vaccinurile pentru a viza tulpina reală de virus care provoacă pandemia. Cu colegii de la ECDC, acest lucru este pe radarul nostru și pe care îl urmărim foarte îndeaproape”, a conchis De Keersmaecker, relatează quotidianosanita.it.

UE aprobă făina de greieri pentru pâine, paste, pizza, biscuiți, bere… 55% dintre italieni sunt împotrivă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
injunghiat tatal cutite italia

Italia: și-a înjunghiat tatăl de 34 de ori, cu șase cuțite, pentru a-și apăra mama

violeta birla regizor proiect

Regizoarea Violeta Bîrlă din Italia, într-un proiect dincolo de granițele Europei: ”Vreau să împart speranțe”