in

Un general african, fiul președintelui Ugandei, i-a făcut un ”compliment” Giorgiei Meloni: ”Valorează cel puțin 100 de vaci de rasă!”

Probabilul viitor prim-ministru al Italiei, Giorgia Meloni, se confruntă cu un „compliment” dubios dintr-o țară din Africa. Generalul de patru stele Muhoozi Kainerugaba, fiul președintelui Ugandei, Yoweri Museveni, s-a simțit obligat să îl „evalueze” pe politician.

Într-o postare pe Twitter, el a întrebat: „Câte vaci poate valora următorul premier italian?”. Și a dat imediat răspunsul: „Cel puțin 100 de vaci din rasa Ankole”, scrie Kronen Zeitung.

„I-aș da 100 de vaci Nkore chiar acum!”, a spus Kainerugaba într-un tweet. „Pentru că a fost neînfricată și onestă!!!” Alții, însă, i-ar acorda lui Meloni 50 sau chiar 200 de vite.

Zelenski o felicită pe Meloni, ea răspunde: „Poți conta pe sprijinul nostru loial”

„Nu te aștepți la asemenea prostii din partea unui general”.

Criticile, desigur, nu au întârziat să apară, dar la care Kainerugaba a răspuns într-o manieră relaxată. „Acesta este sexism”, a postat unul dintre urmăritorii săi. Alții au scris: „Mai ales ca general, ar trebui să ai grijă ce scrii în felul acesta” sau: „Chiar nu te aștepți la asemenea prostii din partea unui general”.

„Pentru prietenii mei italieni, acestea sunt vite Nkore”, a adăugat Kainerugaba. „Cele mai frumoase vaci din lume. Știu că europenii oferă flori femeilor iubite. Nu am înțeles niciodată acest lucru. În cultura noastră, dai o vacă fetei pe care o placi.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Perugia, își bate soția cu bâta de baseball, strigând „rumena di m…” și împinge capul fiicei în toaletă: trimis în judecată

eveniment verona 2

Eveniment de succes la Valeggio sul Mincio: Casa Dacia a organizat ”Festivalul toamnei, vinului și bucatelor tradiționale”