in

Zelenski o felicită pe Meloni, ea răspunde: „Poți conta pe sprijinul nostru loial”

Știri ItaliaMeloni îl sprijină pe Zelenski – „Felicitări Giorgia Meloni și partidului ei pentru victoria în alegerile politice italiene”. Este mesajul postat de președintele ucrainean, Volodymyr Zelensky, pe Twitter, în limba italiană. „Apreciem sprijinul continuu al Italiei pentru Ucraina în lupta împotriva agresiunii ruse. Mizăm pe o colaborare fructuoasă cu noul guvern italian”, a scris Zelenski. Răspunsul liderului Fraților Italiei: „Poți conta pe sprijinul nostru loial”.

Meloni îl sprijină pe Zelenski

„Dragă președinte Zelensky, știi că poți conta pe sprijinul nostru loial pentru cauza libertății poporului ucrainean. Fii tare și păstrează-ți credința neclintită!”. Așa a răspuns Giorgia Meloni, pe Twitter, în engleză, la felicitările președintelui ucrainean.

Poziția lui Meloni față de război

Giorgia Meloni și-a reafirmat poziția în favoarea Ucrainei în timpul campaniei electorale, subliniind că dacă va deveni preier, nu va schimba poziția Italiei față de războiul din Ucraina.

„Cred că Italia nu ar trebui să se abată de la deciziile aliaților și ale comunității internaționale. Dacă Ucraina cade, marele câștigător în afară de Rusia lui Putin ar fi China”, a spus liderul FdI, vorbind la „Mattino Cinque”, scrie Lapresse.com.

Rareș Bogdan comentează rezultatul alegerilor din Italia: „Balaurul la ușă”

Meloni le mulțumește premierului Marii Britanii, al Poloniei și al Republicii Cehe

Liderul Fratelli d’Italia a mulțumit pe Twitter pentru mesajele de urări, după victoria electorală, primite de la premierul englez Liz Truss, de la premierul polonez Mateusz Morawiecki și de la cel ceh Petr Fiala. „Mulțumesc mult, Liz Truss, gata să colaboreze cu dvs și cu guvernul dvs – a scris ea premierului britanic – pentru libertatea, democrația, securitatea și prosperitatea națiunilor noastre”.

„Mulțumesc Morawiecki, vom apăra împreună valorile noastre comune și securitatea europeană!”, este mesajul către premierul polonez. Și în sfârșit tweet-ul către premierul ceh, Fiala, care în Europa aderă la conservatorii și reformiștii europeni, partidul prezidat de Meloni: „Vă mulțumesc, va fi o onoare să ne consolidăm munca comună pentru o Europă mai bună!”, scrie tgcom24.mediaset.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
profesor injunghiat italia

Italia, profesor de gimnaziu găsit înjunghiat mortal în curtea școlii: ”L-au ucis ca pe un câine”

batuta smartphone

Italia, bărbat arestat după ce și-a rănit grav soția folosind smartphonul ca armă: ”Fugiți, o omoară în bătaie”