in

Rareș Bogdan comentează rezultatul alegerilor din Italia: „Balaurul la ușă”

 Știri Diaspora – Rareș Bogdan comentează rezultatul alegerilor din Italia – Rareș Bogdan susține că rezultatul alegerilor din Italia reprezintă un semnal pentru „un pericol real”.

rares bogdan presedinte pnl Diaspora

„Este un pericol real, pe care foarte mulți nu îl percep. Când se vor trezi cu balaurul la ușă vor înțelege de fapt, exact ca în anii 30, sub ce pericol se află Europa. Sunt mai multe consecințe. Pe de o parte, este o încremenire a unor discursuri ale partidelor mainstream, care din păcate nu au mai reușit să se adapteze unor nevoi reale de a spune lucrurilor pe nume”, a declarat Rareș Bogdan, la DIGI24.

„Doi. O coadă a Rusiei prezentă peste tot, este cunoscut peste tot de altfel, modul în care Salvini a acționat în relația cu Federația Rusă, pe lângă asta, un curent extrem de agresiv, ultranaționalist, extremist, cu filiație în cadrul Italiei, a unor partide care au pornit de la 4-5 la sută și au ajuns astăzi să domine scena politică italiană”, a mai declarat europarlamentarul PNL.

Rareș Bogdan, copleșit de înjurăturile din partea românilor din diaspora, și-a blocat comentariile pe pagina sa de Facebook

Europa este sub un dublu asalt

„Să realizăm pericolul, să conștientizăm că Europa se îndreaptă spre o zonă extrem de periculoasă, similară anilor 30, și să acționăm. Să realizăm că în momentul acesta Europa este sub un dublu asalt”, a precizat eurodeputatul.

„Este, pe de o parte, un asalt extremist, populist, și pe de altă parte, este o influență care se manifestă și în acest fel, a unei puteri care pierde teren pe frontul real (Rusia – n.red.), dar care încearcă să se repoziționeze și să încurce democrațiile avansate, așa cum a făcut-o în cadrul Brexitului, așa cum a făcut-o în cadrul alegerilor din SUA, în urmă cu 5 ani, așa cum a făcut-o și a încercat să facă în bătălia din Franța, și iată că acum se vede clar o mică victorie pentru ei”, a completat Rareș Bogdan.

rares bogdan minister diaspora

„Haideți să ne trezim”

„Voi ridica în cadrul PPE această problemă. Dragi colegi din Germania, din Franța, din Polonia, haideți să ne trezim, pentru că altfel, politici de tip Jobbik, de tip Fidesz, de exagerări și radicalisme de tipul lui Viktor Orban sau Kaczynski își vor găsi ecou în tot mai multe state. Iar în momentul în care această furtună va cuprinde nu doar patru, cinci state, ci va mai cuprinde doi, trei, patru state, va fi prea târziu ca Uniunea Europeană să se adapteze unei noi situații”, a completat Rareș Bogdan în intervenția sa.

Rareș Bogdan și-a sărbătorit soția în Italia, mega-petrecere dată de șeful PNL Diaspora – VIDEO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Giorgia Meloni, comentariul șocant făcut de Renato Zero: „Votează *** care ești”

facturi gaz italia

Italia, facturile de gaz vor fi lunare începând cu luna octombrie: ”Atenție însă la recalculări”