in

Giorgia Meloni, comentariul șocant făcut de Renato Zero: „Votează *** care ești”

Știri ItaliaRenato Zero contra Giorgia Meloni – Rezultatul alegerilor politice din Italia este clar: Centrul-dreapta câștigă, Fratelli d’Italia este primul partid cu 26% și, prin urmare, Giorgia Meloni va conduce următorul guvern. În coaliție Forza Italia deține 8%, în timp ce Lega se prăbușește la 9%.
Partidul Democrat nu depășește 19%. „Acesta nu este un punct de sosire, ci de plecare. Italia a ales un guvern de centru-dreapta condus de FdI și vom guverna pentru toată lumea. Acum provocarea va fi refacerea relației dintre stat și cetățeni”, a spus Giorgia Meloni comentând rezultatul electoral.

Comentariile lui Renato Zero

Liderul FsI a adunat jurnaliști la hotelul Parco dei Principi din Roma. Toată lumea o aștepta pentru a declarații. Și, în schimb, deodată apare Renato Zero care, obosit, poate, după concertul de la Circo Massimo, a scapat câteva comentarii: „Votează r*** care ești. (Votate la m***a che siete) E un regim, nici nu te mai poți duce la hotel. Este un regim”. Cântărețul a început să țipe când a coborât dintr-un jeep negru cu geamuri fumurii și învelit într-o geacă neagră uriașă.

Renato Zero contra Giorgia Meloni

După cum scrie Il Giornale, răutăcioșii și-au ciulit imediat urechile și au crezut că în spatele acelei izbucniri se afla un mesaj referitor la victoria Giorgiei Meloni, și pentru că antipatia față de liderul primului partid italian Renato Zero nu și-a ascuns-o niciodată. Pe scurt, izbucnirea apare ca o reacție, probabil că nu a digerat rezultatul electoral. „Deocamdată nu se știe, dar izbucnirea a fost suficientă pentru a o înțelege. Puțin haos nu justifică afirmația dură a lui Zero”.

Skin: „Fascistă”

Și alți artiști au criticat-o pe Giorgia Meloni. Cel mai recent în ordine cronologică cântăreața Skin, liderul lui Skunk Anansie care, pe Instagram, a scris: „Mă întristează să văd pe iubita mea Italia scufundându-se în fascism pentru prima dată după al Doilea Război Mondial. . Aceasta este Georgia Meloni, care ar putea deveni următorul prim-ministru italian, partidul ei descinde din Benito Mussolini și demonizează refugiații și imigranții ilegali”.

„Același vechi r*** , aceeași veche agendă de dreapta fascistă și rasistă – scrie cântăreața, care publică comentariul public care însoțește o fotografie a lui Meloni -. Negrii și mulatrii nu au putere în Italia, dar sunt învinovățiți pentru tot ceea ce elita italiană distruge continuu”.

Centrul dreapta obține majoritatea absolută, Meloni rezultat istoric. Cea mai scăzută prezență la vot din istorie

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
tanar ucis italia

Italia: român condamnat după ce a ucis un tânăr de 27 de ani, trebuie să plătească și despăgubiri de 180.000 de euro

rares bogdan presedinte pnl Diaspora

Rareș Bogdan comentează rezultatul alegerilor din Italia: „Balaurul la ușă”