in

Italia: român condamnat după ce a ucis un tânăr de 27 de ani, trebuie să plătească și despăgubiri de 180.000 de euro

Știri Italia: român condamnat după ce a ucis un tânăr de 27 de ani. Trei persoane condamnate dintre cei patru inculpați în încăierarea în care, în seara zilei de 7 octombrie 2021, Luigi Loria, în vârstă de 27 de ani, a fost înjunghiat mortal în fața unei pizzerii din via Curatolo, în centrul istoric al orașului Marsala, scrie presa locală.

Italia: român condamnat după ce a ucis un tânăr de 27 de ani

Judecătorul l-a condamnat pe românul Ion Nadoleanu, în vârstă de 21 de ani, la 14 ani și 8 luni de închisoare pentru omor, violențe și port ilegal de cuțit, recunoscând circumstanța atenuantă a provocării.

Tatăl său vitreg, Constantin Țapu, în vârstă de 39 de ani, a fost achitat pentru complicitate la crimă, dar a fost condamnat la 3 ani și 4 luni pentru ultraj și port ilegal de cuțit.

În cele din urmă, Giuseppe Loria din Marsala, în vârstă de 27 de ani, fratele bărbatului ucis, a fost condamnat la 2 ani și 4 luni pentru ultraj. Sora sa, Catia Loria, acuzată și ea de încăierare, a ales ritualul obișnuit și a fost achitată.

Citește și: Ucis, dezmembrat și aruncat în râu de soția sa: „Voia să mă părăsească și să-și ia amanta acasă”

Despăgubiri de 180.000 de euro

S-a dispus ca membrii familiei bărbatului ucis, care s-au constituit părți civile în proces, să primească despăgubiri care vor fi stabilite separat, dar cu o „prevedere provizorie” de 180.000 de euro în total.

O serie de camere de supraveghere video din zonă au surprins evenimentele din acea seară tragică. Și pe baza acestor imagini, în aceeași noapte, poliția a făcut arestări. Pentru că l-a ucis pe Loria în închisoare, Ion Nădăleanu a fost închis.

Au existat dezacorduri și momente de tensiune între cele două grupuri familiale. Procurorul ceruse o pedeapsă de 20 de ani pentru Nadoleanu, 15 ani și 4 luni pentru Țapu și doi ani pentru Giuseppe Loria.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 2.5]

Centrul dreapta obține majoritatea absolută, Meloni – rezultat istoric. Cea mai scăzută prezență la vot din istorie

Giorgia Meloni, comentariul șocant făcut de Renato Zero: „Votează *** care ești”