in

Ucis, dezmembrat și aruncat în râu de soția sa: „Voia să mă părăsească și să-și ia amanta acasă”

Știri Italia – Ucis de soție la Rovigo – O femeie de 68 de ani din Rovigo și-a ucis soțul de 71 de ani, l-a tranșat cu o secure pentru lemne, apoi l-a aruncat în râu. Femeia era convinsă că soțul ei voia să o părăsească și își aducă amanta acasă.

Ucis de soție la Rovigo

Și-a ucis și tăiat soțul în bucăți pentru a-l „pedepsi” pentru presupusa lui „infidelitate”. „A vrut să mă părăsească – a explicat Nadire Kurti polițiștilor din Rovigo – și atunci și-ar fi adus amanta să locuiască la noi în casă”.

În realitate, pensionarul Shefki Kurti ucis cu brutalitate și apoi aruncat în canalul Adigetto nu a avut o relație extraconjugală: conform celor constatate până acum, bărbatul de 71 de ani nu avea nicio intenție să-și abandoneze partenera și acel motiv ar fi a fost rezultatul fanteziei unei minți întunecate.

Femeia de 68 de ani, de fapt, se luptă de ani de zile cu diverse tulburări psihice. Din acest motiv, viața ei a fost întotdeauna singură și rezervată. Soțul ei, în vârstă de 71 de ani, a avut grijă de ea.

Gelozie absurdă

Recent, femeia dezvoltase o gelozie absurdă față de el. Nadire Kurti a fost internată la secția de psihiatrie a spitalului Rovigo pe 12 august, iar pe 18 a mărturisit crima carabinierilor.

Criminaliștii Ris din Parma găsiseră deja urme ale crimei în interiorul casei din via Ghirardini din Badia Polesine, dar anchetatorii au vrut să continue interceptările pentru a înțelege dinamica faptelor.

După crimă, femeia de 68 de ani s-a mutat la casa fiului ei din Masi. Aici a continuat să nege orice implicare în crimă, apoi a mărturisit cele întâmplate.

Femeia a mărturisit și în fața carabinierilor, care între timp au continuat să investigheze și să-i intercepteze apelurile telefonice. După ce a fost internată la psihiatrie, femeia de 68 de ani a descris în detaliu crima odioasă comisă la 21 iulie.

Femeia a spus că a acționat „pentru că eram geloasă pe iubita soțului meu”. „El vorbea mereu cu ea, avea un microcip la ureche cu care comunica cu ea – a spus femeia de 68 de ani -. Îi auzeam si eu vocea și știam ca vrea 90 de mii de euro de la Shefki”.

Securea de lemne

„Pentru a-l ucide, am folosit securea pe care o folosea soțul meu pentru lemne”, a explicat ea poliției. L-a lovit în ceafă iar și iar, până când i-a tăiat capul.

Curând după aceea, a târât cadavrul în baie și l-a dezmembrat , punându-l în niște saci de gunoi. A ascuns totul în congelator acasă, așteptând să vină noaptea.

Sub acoperirea întunericului, ea s-a apropiat de malul râului Adigetto și a aruncat în apă rămășițele soțului ei împreună cu armele folosite la măcel. Odată ajunsă acasă, a făcut curat totul, apoi l-a sunat pe fiul său și i-a spus că tatăl său a plecat din casă după o ceartă.

După mărturisire, în după-amiaza zilei de 18 august, carabinierii s-au întors pe canal, la 60 de metri de casa cuplului. Acolo au găsit în cele din urmă securea și cele trei cuțite de bucătărie folosite pentru crimă, scrie fanpage.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 41 In medie: 3.9]
a14 accident

Italia, accident mortal pe A14, tânără de 23 de ani lovită în plin de un SUV, i se oprise mașina pe mijlocul autostrăzii

Român grav rănit în Sicilia, s-a urcat pe acoperiș pentru a repara antena și a căzut de la 5 metri