in

Italia, accident mortal pe A14, tânără de 23 de ani lovită în plin de un SUV, i se oprise mașina pe mijlocul autostrăzii

Italia, accident mortal pe A14, tânără de 23 de ani lovită în plin de un SUV, i se oprise mașina pe mijlocul autostrăzii.

”Alessia a ajuns cu mașina pe parapetul de protecție al benzii de viteză. Nu știm de ce, doar că după coliziune, poate din cauza unei defecțiuni, mașina s-a oprit, în mijlocul carosabilului. Era în panică, iar prietenul ei, la telefon, îi dădea indicații cum să ajungă în siguranță, dar fiica mea nu a putut să o facă pentru că SUV-ul a venit și a lovit Fiat-ul ei 500”.

Massimo Grimaldi, din Castel Maggiore (Bologna), este tulburat. Fiica sa, Alessia, în vârstă de 23 de ani, a murit sâmbătă seara într-un accident teribil pe autostrada A14, în drum spre Milano Marittima, unde trebuia să se întâlnească cu niște prieteni pentru weekend, scrie Corriere della Sera.

Italia, accident mortal pe A14, tânără de 23 de ani lovită în plin de un SUV

Tragedia a avut loc la kilometrul 34, între stațiile de taxare San Lazzaro di Savena și Castel San Pietro Terme. „Informațiile pe care le avem sunt încă fragmentare. Logodnicul ne-a povestit despre ultimul apel telefonic și am văzut imaginile cu vehiculele la televizor și relatate în ziare”, a spus părintele la telefon.

”Dar după starea mașinilor, după faptul că 500 nu are practic partea din spate, iar cealaltă mașină este distrusă în față, este ușor de crezut că aceasta a intrat cu viteză mare. Cel puțin aceasta este ideea pe care o am eu. Mașina Alessiei, lovită din spate, ar fi ajuns întoarsă, în sens opus celui în care se deplasa”.

Acum, se fac cercetări de către polițiștii de la Circulație. Ei au efectuat expertizele pe tronsonul de pe A14, care a fost și el închis circulației pe perioada operațiunilor, nu fără a crea neplăceri în trafic.

O anchetă pentru ucidere din culpă rutieră va fi deschisă de procuratură. Pare sigur că pensionarul care conducea SUV-ul și care a ajuns la spital în stare de șoc și cu răni ușoare (cu el se afla și o a doua persoană) va fi înscris în registrul suspecților.

”Nu te voi uita niciodată. Nu voi înceta niciodată să te iubesc”

Astăzi, 29 august, părinții, tatăl Massimo și mama Daniela, vor avea trista sarcină de a recunoaște trupul neînsuflețit, asupra căruia se va putea ordona o autopsie. „Alessia era o fetiță veselă, cu mulți prieteni, descurcăreață și cu gândul la viitor”, povestesc părinții ei.

„Întotdeauna ne dăduse mari satisfacții și a locuit cu noi până înainte de pandemie, apoi s-a mutat la mică distanță. După institutul hotelier, a urmat un curs de specializare în coafură pentru a o ajuta pe mama ei în salonul ei”. Atâtea vise și planuri au dispărut în acel accident.

Și acum sunt mulți cei care își amintesc de Alessia, de zâmbetul ei, de personalitatea ei. „Pentru voi, cei care m-ați făcut să râd, care m-ați înțeles și m-ați susținut. Pentru tine care m-ai iubit mereu – cuvintele iubitului – . Nu te voi uita niciodată. Nu voi înceta niciodată să te iubesc. Odihnește-te alături de îngeri, micuța mea.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
femeie agresata de sot

Trieste, româncă agresată de soț, a fugit dezbrăcată în tufișurile din fața casei: bărbatul a ajuns la închisoare

Ucis, dezmembrat și aruncat în râu de soția sa: „Voia să mă părăsească și să-și ia amanta acasă”