in

Italia, bărbat arestat după ce și-a rănit grav soția folosind smartphonul ca armă: ”Fugiți, o omoară în bătaie”

Italia, bărbat arestat după ce și-a rănit grav soția. Un bărbat de 40 de ani a fost arestat, un apel anonim către carabinieri a dat alarma: „Fugiți, o omoară în bătaie”. Apelul anonim către carabinieri a salvat viața unei femei de 40 de ani din Caivano, în provincia Napoli, scrie corriere.it.

Italia, bărbat arestat după ce și-a rănit grav soția

Când militarii au ajuns la casă, s-au confruntat cu o scenă incredibilă. Victima țipa în încercarea de a atrage atenția cuiva care să o ajute. În apropiere, fiica ei de patru ani era martoră la agresiune. Iar soțul ei o bătea violent în față, folosindu-și smartphone-ul ca pe o armă.

Italia, româncă înjunghiată mortal de soț, crima s-a petrecut cu copilul în casă, bărbatul s-a predat după câteva ore

Carabinierii, care au urcat la etajul trei al clădirii în care locuiește cuplul, l-au blocat pe bărbat, un bărbat de 40 de ani, în interiorul apartamentului. Femeia, care a fost rănită, se afla pe podea.

Soldații au constatat că, în toiul unei noi certuri, soțul și-a lovit soția cu smartphone-ul mai întâi în față și apoi în cap. Bărbatul a fost arestat pentru amenințări, vătămare corporală și rele tratamente. Soția, care a fost salvată și tratată, a povestit ulterior poliției ce s-a întâmplat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.3]

Zelenski o felicită pe Meloni, ea răspunde: „Poți conta pe sprijinul nostru loial”

Român venit la cules mere în Italia, arestat pentru viol: a ademenit victima în livadă și a abuzat de ea