in

Italia, româncă înjunghiată mortal de soț, crima s-a petrecut cu copilul în casă, bărbatul s-a predat după câteva ore

Italia, româncă înjunghiată mortal de soț. O ceartă foarte violentă, țipetele bărbatului și apoi tragedia: Lilia Pătrunjel, o româncă de 41 de ani, originară din Republica Moldova, a fost înjunghiată mortal. Bărbatul a luat un cuțit și și-a înjunghiat partenera de mai multe ori, omorând-o, deși fiul lor de patru ani se afla acasă, scrie Il Resto del Carlino.

Citiți și: Ucis, dezmembrat și aruncat în râu de soția sa: „Voia să mă părăsească și să-și ia amanta acasă”

Italia, româncă înjunghiată mortal de soț

Victima înjunghierii a fost Lilia Patrunjel, o lucrătoare domestică cu dublu pașaport moldovenesc și românesc, care a fost ucisă de soțul ei, Alexandru Ianosi, 35 de ani, de origine română, în Veneto din 2017.

S-a întâmplat joi seară într-un apartament de pe Via Mantegna nr. 4 , în zona Graspo d’Uva din Spinea , în regiunea Veneția. Feminicidul ar fi fost comis în jurul miezului nopții, însă bărbatul – Alexanandru Dimitrova, în vârstă de 35 de ani – a dat alarma abia în zorii zilei.

În casă se afla copilul de patru ani al cuplului, care, din fericire, nu a fost rănit. Încă nu este clar dacă băiețelul a asistat la scena teribilă a uciderii mamei sale sau dacă crima a avut loc în timp ce copilul dormea.

Motivul: ceartă izbucnită din cauza geloziei?

Cuplul – ea româncă, el de origine moldoveană – avea o relație dificilă din cauza geloziei bărbatului, care nu era străin de certuri violente: potrivit vecinilor, bărbatul și-a bătut partenera în mai multe rânduri. Azi-noapte a fost crima, nimeni nu a observat nimic până în zori, ceea ce a dus la arestarea bărbatului care, după ce a fost audiat de carabinieri, și-a exercitat dreptul de a nu răspunde.

Există încă multe aspecte obscure ale tragediei care a avut loc în această noapte la primul etaj al unei mici clădiri din Via Mantegna, aproape de granița cu Chirignago. Anchetatorii efectuează investigații în interiorul apartamentului, pentru a aduna toate elementele utile pentru a clarifica ultimele ore de viață ale femeii și a reconstitui dinamica acestei a mia dramă de familie.

Vecinii îl descriu pe Alexandru ca fiind un om cu un comportament violent, care era adesea cauza certurilor cu alți locuitori ai blocului și în familie.

Ce s-a întâmplat: primele indiscreții

Potrivit unei prime reconstituiri a faptelor, crima a avut loc în jurul miezului nopții, iar soțul a dat alarma abia la ora cinci dimineața. Interogatoriul ucigașului este în curs de desfășurare, iar carabinierii încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat în zona Mantegna.

În acel moment, în casă se afla și fiul cel mic al cuplului: nu este exclus ca acesta să fi asistat la uciderea sângeroasă a mamei sale. Potrivit primelor zvonuri, cearta ar fi izbucnit din motive de gelozie, în plină relație furtunoasă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 2.8]

Cuneo, un român a violat o bătrână de 70 de ani în parc: „Eram beat, băusem 20 litri de vin”

polizia controllo

Mantova, amendă de 6.000 de euro pentru un imigrant: întreg cartierul se mobilizează pentru plata amenzii