in

Cuneo, un român a violat o bătrână de 70 de ani în parc: „Eram beat, băusem 20 litri de vin”

 Actualitate Italia – Român arestat pentru viol la Cuneo – Român de 40 de ani arestat pentru viol în Parcul Fluvial Cuneo: „Eram beat mort, nu-mi amintesc nimic, am băut 20 de litri de vin”.
Citește și: Românul care a violat o pensionară de 70 de ani în parc la Cuneo, condamnat la 12 ani de închisoare. „Eram beat”

Român arestat pentru viol la Cuneo

„Nu-mi amintesc nimic din acea după-amiază. Eram foarte beat pentru că băusem mult: vreo douăzeci de litri de vin în două zile”. Bărbatul arestat sâmbătă de brigada mobilă Cuneo acuzat că este responsabil pentru violul petrecut duminică, 11 septembrie, în parcul din Cuneo, a declarat astfel, în timpul interogatoriului în garanție, scrie La Stampa.

Român angajat la o firmă din Borgo San Giuseppe

Este un român de 40 de ani, angajat într-o firmă de vânzări de produse alimentare, cu domiciliul în cartierul Borgo San Giuseppe din Cuneo.

Miercuri dimineață, în cadrul parchetului, judecătorul de instrucție Daniela Tornesi a validat arestarea acestuia, care fusese dispusă de procurorul adjunct, Carla Longo, pe baza unor probe serioase de vinovăție strânse de polițiști.

O muncă îndelungată de investigații, desfășurată fără încetare, tot cu sprijinul imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere video montate în zonă.

Român arestat pentru viol la Cuneo – faptele

Violul fusese comis în jurul orei 18, într-o zonă de-a lungul râului Gesso, nu departe de terenurile de tenis, la o sută cincizeci de metri la rând de piscinele municipale.

Femeia, pensionară de peste șaptezeci de ani, plimba câinele când un bărbat pe bicicletă s-a oprit, s-a apropiat de ea cu o scuză și apoi a târât-o pe marginea pistei de biciclete, a imobilizat-o și a violat-o.

Femeia a încercat, în zadar, să se elibereze și chiar a țipat, dar în acel moment se pare că nu erau alte persoane în preajmă sau nimeni nu a auzit.

Bărbatul a dispărut apoi pe o bicicletă în parc, în direcția piscinelor, făcându-l să-și piardă urma. Când s-a dat alarma de către victimă, echipa medicală a „118” o salvase și o însoțise pe femeie la spitalul Santa Croce pentru tratament și asistență psihologică. De acolo începuse o adevărată vânătoare de oameni, care s-a încheiat la începutul după-amiezii de sâmbătă cu arestarea.

Scenă terifiantă la Piacenza, ucraineancă violată pe stradă, în timp ce unii filmează scena. Primarul: ”Ceea ce s-a întâmplat este înfiorător”

Bărbatul avea antecedente

Român arestat pentru viol la Cuneo – Bărbatul de patruzeci de ani era deja cunoscut polițiștilor pentru niște dosare penale (printre altele, un proces pentru ultraj).Cu ceva timp în urmă, în timpul unei puternice beții, pusese niște butelii de gaz pe balconul casei sale, amenințând că va arunca în aer întreaga clădire.

Pe fundal, ar fi o situație familială dificilă și foarte complicată: „Certuri frecvente cu soția sa, de care s-a despărțit, fără însă a rezolva problemele grave ale familiei, într-un context de profund disconfort social – explică avocatul apărării Pier Carlo Botto -. La interogatoriul de garanție în Parchet nu a recunoscut, nici nu a confirmat. Spunea că nu-și amintește nimic, că de mult nu i-a fost bine, era epuizat, cu două zile înainte băuse douăzeci de litri de vin. Asta e tot”.

În bucătăria apartamentului bărbatului, anchetatorii au găsit numeroase sticle goale de vin, însă versiunea lansată de presupusul violator nu pare credibilă. Din Borgo San Giuseppe, în acele condiții – ipotetice – de beție, este greu de imaginat cum a reușit să ajungă în Parcul Fluvial cu bicicleta. Confirmat mandatul de arestare preventivă în închisoare, este încă închis la Cerialdo.

Italia, și-a violat nepoatele ani de zile: „Am fost stăpânit de Satana”. Mama fetelor, în stare de șoc

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
actor gomorra

Actor în serialul ”Gomorra”, masacrat de mafioți și dat afară din casă împreună cu mama sa: ”Nu am putut scăpa”

romanca ucisa italia

Italia, româncă înjunghiată mortal de soț, crima s-a petrecut cu copilul în casă, bărbatul s-a predat după câteva ore