in

Actor în serialul ”Gomorra”, masacrat de mafioți și dat afară din casă împreună cu mama sa: ”Nu am putut scăpa”

Știri Italia: Actorul datorează 60 de euro pentru o doză de droguri neplătită: un an mai târziu mafioții îi cer 2.500 și, cum nu-i are, îl agresează și îl obligă să părăsească apartamentul în care locuiește cu mama sa. S-a întâmplat în Scampia, în zona «case dei Puffi».

Actor în serialul ”Gomorra”, masacrat de mafioți

Pentru episodul, care datează din iulie anul trecut, carabinierii au arestat două persoane sub acuzația de șantaj și leziuni agravate prin metoda mafiotă: este vorba de Leopoldo Marino, 39 de ani, și Carmine Pandolfi, 25. Ambii au beneficiat până de curând de venituri de cetățenie, scrie Corriere della Sera.

Victima acestui act de aroganță fără precedent este Salvatore Abbruzzese, în vârstă de 28 de ani, care este destul de cunoscut pentru că a participat la filmul „Gomorra” în 2007, când era foarte tânăr. Acm era în arest la domiciliu pentru trafic de droguri.

A jucat rolul lui Totò

Totò este un băiat de 13 ani crescut în mitul „sistemului”, care este „inițiat” acceptând să fie împușcat în piept cu o vestă antiglonț. Forțat să aleagă, el o trădează pe Maria (interpretată de Maria Nazionale), căreia îi aduce în mod regulat alimente, atrăgând-o afară din casă și condamnând-o să fie ucisă într-o ambuscadă.

Abbruzzese a avut mici roluri și în alte filme, dar nu a reușit să se impună și a început să facă afaceri în cartierul său. Arestat în ianuarie 2021 în timp ce vindea două doze de droguri la tot atâția clienți, el se afla în arest la domiciliu în iulie următor, când Marino și Pandolfi au apărut la el acasă pentru a-l amenința și bate.

Acest act a fost cu atât mai laș cu cât, la momentul respectiv, Salvatore Abbruzzese era imobilizat într-un scaun cu rotile în urma unui accident casnic în care suferise o lovitură la ambele călcâie.

Momentul violențelor

Iată ce povestește: „Au deschis larg ușa de la intrare și m-au întrebat imediat, într-un mod agresiv, dacă am ceva bani să le dau. La răspunsul meu negativ, au început să mă bată. Nu aveam nicio posibilitate de a scăpa sau de a mă adăposti de astfel de violențe, având în vedere că mă aflam într-un scaun cu rotile.

Am fost lovit în mod repetat de amândoi; de mai multe ori, Pandolfi m-a lovit cu genunchii în față, iar celălalt m-a lovit cu lovituri de picior și pumni. Îmi amintesc că un genunchi m-a lovit în plin în față, la înălțimea arcului sprâncenelor stângi, unde am început să pierd sânge.

Singurul lucru pe care am reușit să îl fac a fost să îmi acopăr capul cu brațele în timp ce ei continuau să mă lovească. Totul a durat cel puțin 10 minute, până când țipetele câinilor au trezit-o pe mama mea, care are probleme de auz. Ea a reușit să îi blocheze afară”.

A doua zi, însă, Marino și Pandolfi au revenit să ceară bani: „Ne-au dat doar câțiva minute pentru a ne recupera lucrurile personale, inclusiv documentele și câteva haine. Am predat două seturi de chei și au plecat. Ne-am refugiat în balcoanele de la Vela Rossa”, a precizat Abbruzzese..

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Von der Leyen, amenințare la adresa Italiei: „Dacă votul merge prost, vom proceda ca și cu Ungaria”

Cuneo, un român a violat o bătrână de 70 de ani în parc: „Eram beat, băusem 20 litri de vin”