in

Un român din Spania şi-a ucis partenera ȋnsărcinată şi i-a arătat tatălui său cadavrul ȋn webcam

Un român de 25 de ani stabilit de aproape doi ani ȋn Spania şi-a ucis concubina ȋnsărcinată şi a arătat cadavrul tatălui său, aflat ȋn România. Crima a cutremurat opinia publică spaniolă, mai ales că, ulterior, au fost date publicităţii alte detalii macabre. La crimă ar fi asistat fiica şi sora victimei, de 3 şi respectiv 13 ani.

Marcu Dorel este numele tânărului care şi-a strangulat iubita, Viorela Moldovan, ȋn vârstă de 19 ani. Potrivit cotidianului “Gândul”, tatăl lui Dorel Marcu ar fi intrat pe internet, pentru a discuta cu fiul său pe Messenger. Tânărul i-a arătat corpul neȋnsufleţit al fetei şi a ameninţat că o va omorȋ şi pe sora de 13 ani a Viorelei.

Tatăl asasinului a avut prezenţa de spirit să sune la poliţia din localitatea ȋn care locuieşte, Copşa Mică, şi să le dea detalii ȋn legătură cu crima comisă de fiul său. Poliţiştii români au alertat colegii spanioli, care au reuşit să-l aresteze pe român după mai puţin de o oră.

Tatăl lui Dorel Marcu, citat de Realitatea Tv a spus că tânărul era desfigurat pe webcam, în momentul în care vorbit cu el, şi nu realiza ce a făcut: „Tată, a zis că e gravidă şi că nu e copilul meu şi îşi făcea poze goală pe internet». Mi-a fost frică să nu se spânzure sau să-şi facă vreo nenorocire. Nu ştia nimic, râdea şi se trăgea de păr. Pur şi simplu nu judeca. Nu judeca. Numai atât zicea: «Tată, îmi pare rău. Tată, mă duc să fac rost de bani şi vin la tine»”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un român denunţă Mafia de pe şantierele din Italia

Bustul lui Decebal, dezvelit la Roma