in

UPDATE: PMP a depus dosarul cu candidați/ Șoc la PMP Diaspora: respinși de Biroul Electoral Central

Lovitură de teatru la organizația PMP pentru Diaspora. Toți candidații propuși pentru alegerile din 11 decembrie în diaspora au fost respinși la BEC din cauza faptului că nu aveau documentele necesare în dosarele prezentate.

Principalul document care lipsea din dosarul de candidat era tocmai cartea de identitate, candidații prezentându-se doar cu pașaportul. ”Majoritatea aveau pașaport CRDS, care nu poate fi prezentat în locul cărții de identitate”, ne-au declarat surse prezente la BEC.

”Așteptăm cu nerăbdare refacerea listei, la fel ca în povestea Cenușăresei”, ne-a declarat un martor la evenimentul de la BEC. ”Ăl bătrân țipa la telefon de se auzea toată strada”, a completat aceeași sursă, referindu-se la președintele partidului, Traian Băsescu.

Să vedem ce vor reuși să dreagă până la ora 24…

UPDATE:

Surse din cadrul PMP-ului ne-au informat faptul că nu toți candidații partidului lor au fost contestați de BEC, ci doar unul singur care nu avea depus la dosar cartea de identitate ci doar pașaportul cu domiciliul în străinătate. Astfel, lista se modifică doar prin înlocuirea lui Sorin Cozma din Germania cu Coman Dorin, reprezentantul Italiei. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Partidul lui Nicușor Dan și-a desemnat candidații în DIASPORA. Iată lista completă

PSD a depus listele cu candidații în DIASPORA pentru alegerile parlamentare. Iată cine va intra în lupta electorală