in

PSD a depus listele cu candidații în DIASPORA pentru alegerile parlamentare. Iată cine va intra în lupta electorală

Listele candidaţilor PSD la alegerile parlamentare pentru diaspora au fost depuse miercuri, la Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 43 din Capitală, de o delegaţie condusă de preşedintele PSD Diaspora, Angel Tîlvăr.

Pe listă sunt zece candidaţi – şase pentru Camera Deputaţilor şi patru pentru Senat, atât reprezentanţi ai românilor din diaspora, cât şi din Republica Moldova.

Lista de la Camera Deputaţilor este deschisă de un român din Republica Moldova, Veaceslav Şaramet, iar pentru Senat de Marius Vili Sârbu, reprezentant al PSD Diaspora din Spania, de profesie avocat.

„Pe locul doi la Camera Deputaţilor se află un reprezentant al comunităţii române din Spania, iar la Senat un reprezentant din Anglia. Toţi oameni tineri, doritori de muncă, cunoscuţi în comunităţile din care provin şi care au arătat de-a lungul vremii că sunt interesaţi de problemele românilor şi că au capacitatea să-i reprezinte. (…) Am căutat să facem o listă echilibrată, în care să promovăm şi femei, avem tineri pe liste, sper ca ei să poată duce mesajul PSD astfel încât tot mai mulţi concetăţeni să ne sprijine şi să ne voteze. Cred că sunt oameni care pot reprezenta interesele comunităţilor din care provin”, a adăugat liderul PSD diaspora, citat de surse

Pentru Camera Deputaților

Veaceslav Șaramet
Cătălin Șerbu
Liliana Laban
Smaranda Vornicu Shalit

Pentru Senat

Marius Vili Sîrbu
Marian Văduva

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

UPDATE: PMP a depus dosarul cu candidați/ Șoc la PMP Diaspora: respinși de Biroul Electoral Central

Eveniment de excepție la Bologna: Premiera teatrală a consulului general Eugen Șerbănescu. Comunitatea e invitată să participe