in

VIDEO/ Vezi cum se laudă imigranţii români cu maşinile lor Maserati şi Audi

Un român stabilit în Anglia a postat pe Youtube un video în care se laudă cu maşina lui- un Maserati 2007- explicând în faţa telecamerei că a ajuns să conducă o astfel de maşină doar pentru că a crezut în Dumnezeu.

“Mulţi nici nu visează să conducă o asemenea maşină, aşa cum nici eu nu m-am gândit că într-o zi o voi conduce. Nici prin vis nu mi-a trecut ceea ce Dumnezeu mi-a dat. Nu vreau să mă laud doar pe mine, ci pe Dumnezeu”- explică românul, îmbrăcat în costum la patru ace, cu o pereche de ochelari negri pe capul ras şi cu o gumă de mestecat în gură.

“Doar aşa puteţi înţelege, voi, cei care priviţi, ceea ce Dumnezeu poate să facă pentru voi şi pentru noi toţi. Doar credinţa ne poate face să obţinem ceea ce vrem. Dacă scopurile noastre sunt bune, atunci credinţa te va mântui. Nu sunt musulman, nu sunt pocăit, nu sunt nimic, nu aparţin de nicio biserică, doar cred în Dumenzeu”- conchide românul.

“Audi” în Spania

El al doilea video din categoria “Ia uitaţi ce maşină conduc în străinătate”, care face furori pe internet. Primul a fost realizat de un imigrant în Spania, Tudor Adrian, care a postat un mesaj pe Youtube, adresat prietenilor rămaşi în ţară:

Nu vă faceţi griji pentru mine, scumpii mei, că nu o duc chiar aşa de rău în Spania”- iată, asta e maşina mea de 40.000 de euro, deci nu o duc chair atât de rău. Voi, in p…mea , n-o să aveţi în viaţa voastră o asemenea maşină!”.

 

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

D’Alema: „Fără drept de vot pentru imigranţi nu există democraţie modernă”

‘Ndrangheta în România: italian acuzat de proxenetism cu minore, arestat la Iaşi