in

‘Ndrangheta în România: italian acuzat de proxenetism cu minore, arestat la Iaşi

Damiano Pipieri, un italian de 33 de ani, despre care poliţia afirmă că este un membru al temutei 'Ndrangheta, a fost arestat preventiv de către poliţiştii din Iaşi, sub acuzaţia de trafic de persoane şi proxenetism.

Pipieri, căsătorit cu o româncă, a fost prins de autorităţi după ce a venit să petreacă la o nuntă în localitatea Hârlău. Italianul este acuzat de DIICOT că, împreună cu trei români, a racolat minore din România pe care apoi le-a obligat să se prostitueze în Italia, scrie presa românească.

Alţi trei români implicaţi în acest caz nu au fost găsiţi, procurorii DIICOT cerând arestarea lor în lipsă. Potrivit presei din peninsulă, Pipieri şi Daniel Munteanu, unul dintre cei trei români, au făcut obiectul unei anchete în Italia, anul trecut. Cei doi, alături de alţi 20 de suspecţi, au fost cercetaţi pentru trafic de persoane şi proxenetism.

Se pare că gruparea ‘Ndrangheta avea o înţelegere cu mafia albaneză din zonă, în schimbul fetelor obligate să se prostitueze mafia italiană primind de la albanezi şi droguri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO/ Vezi cum se laudă imigranţii români cu maşinile lor Maserati şi Audi

VIDEO/ “Angels Prut” fac ravagii ȋn Italia cu melodii în “moldoveneşte”: parodie sau bătaie de joc?