in

Absolventă a trei facultăți, a plecat la muncă în Italia, acum s-a întors în România și doarme în mașină

O femeie de 57 de ani, întoarsă recent din Italia, a fost aruncată în stradă de familie după ce a rămas fără bani. Singurii prieteni sunt vecinii şi cei doi căţei, pe care buzoianca i-a adus în România după decesul soţului italian. Femeia a povestit pentru adevarul.ro că s-a întors acasă la insistenţele familiei, după ce partenerul ei de viaţă, cu care era căsătorită de mai bine de 10 ani, a murit pe neaşteptate.

Până la plecarea în Italia, femeia fusese contabilă la o şcoală din Buzău, fiind absolventă a trei facultăţi.

Luminiţa Stoica, în vârstă de 57 de ani, şi-a vândut casa din Italia şi toate bunurile, apoi s-a întors în România să-şi aline suferinţa alături de familie. După ce banii s-au terminat au început şi problemele văduvei care, susţine ea, a fost dată afară din apartament de fratele ei, spre disperarea vecinilor care o cunosc de o viaţă.

A venit din Italia să petreacă sărbătorile cu familia, bărbat de 39 de ani s-a sinucis aruncându-se de la etajul al nouălea

”Nu le-am făcut nimic. Ei au vrut să mă dea afară pentru că nu le-am mai dat bani. Eu din Italia le-am trimis mereu bani. Am depus probe la judecătorie. A influenţat-o pe mama, care e bolnavă, să mă izgonească”, spune Luminiţa.

Femeia trăieşte acum în maşina adusă din Italia, alături de cei doi căţeluşi care i-au rămas credincioşi. Luminiţa Stoica se află acum într-o stare precară de sănătate, fără niciun ban şi fără asigurare de sănătate.

Nu mai vede nicio cale de ieşire din situaţia în care se află.

După 15 ani de Italia, s-a întors pentru a face o afacere în România «În loc să ne ajute statul, mai mult ne îngroapă»

Poveste cu final fericit! Silviu, 26 de ani, din Perugia, a supraviețuit unei boli grave, acum e asistent medical și vrea să ajute și pe alții

Programul PNL pentru europarlamentare – seriozitate și competență. ”Profesioniștii care duc România în primul rând al Europei”