in

Amor printre bolnavi. Un medic şi o asistentă din Târgu Jiu, acuzaţi că au transformat o secţie de spital într-un bordel

amor la ati

Au făcut sex în secţia de ATI, la doi paşi de pacienţi. Un medic şi o asitentă de la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu sunt cercetați de către Consiliul etic a unității medicale deoarece ar fi întreținut relații intime în incinta spitalului.

O sesizare anonimă a fost trimisă conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, dar şi Ministerului Sănătăţii cu privire la aventurile celor doi.

Mai mult decât atât, în sesizare se arată că asistenta a fost depistată pozitiv la testul de COVID-19 şi că medicul, deşi a intrat în contact cu ea, nu s-a izolat. ”În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, (…), asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020. Şi acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deşi doctorul (…) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri”, se arată în sesizarea care a fost trimisă conducerii spitalului şi Ministerului Sănătăţii, scrie Adevărul.

“Secţie transformată într-un bordel”

În aceeaşi reclamaţie se mai arată că secţia a fost transformată într-un bordel: „A transformat secţia ATI şi Covid într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienţi, aceştia se închid ore şi nopţi întregi în cabinet, unde întreţin raporturi sexuale şi chefuiesc“.

Potrivit unor surse din interiorul spitalului, sesizarea anonimă ar fi fost făcută de către un fost iubit al asistentei medicale, din cauza geloziei. Amantul care s-a simţit trădat a făcut parte, la un moment dat, din conducerea spitalului din Târgu Jiu.

Tot spitalul ştia de aventura celor doi

Alte surse spun însă că  denunțătorul ar fi nimeni decât soția medicului care ar fi aflat de infidelitatea acestuia și ar fi dorit să se răzbune. Pe holurile spitalului din Tîrgu Jiu, de la cadre medicale, până la personalul auxiliar, ba chiar la pacienți, toți vorbesc numai despre un singur lucru: scandalul amoros de la ATI.

“Da, este adevărat că domnul doctor avea o aventură cu o asistentă, știam cu toții. Dar mă îndoiesc că este adevărat că ar fi făcut amor în spital. El este un medic foarte dedicat, ne este greu să asimilăm așa ceva. Este foarte posibil să fie o răzbunare a soției, și ea cadru medical. Singurele locuri în care nu există camera de luat vederi sunt oficiul și băile. Deci este exclus ca actul intim, dacă el a existat, să se fi consumat în saloane, așa cum s-a spus. Nici în oficiu nu pare prea plauzibil, pentru că suntem multe cadre medicale pe tură, acolo intră toată lumea, de la infirmiere la femeia de serviciu.

În băi rămâne singura variantă, dar pare absurd. Eu și colegii mei nu i-am surprins niciodată închiși undeva ori în ipostaze indecente. Este adevărat că mâncau împreună, că flirtau și că era vizibil faptul că se întâmplă ceva între ei, dar de acolo la ce s-a ajuns ni se pare cale lungă. Este mare păcat ca pentru o simplă aventură, cariera unui medic promițător să fie compromisă într-o asemenea manieră. Însă, fiecare este răspunzător pentru faptele sale”, au declarat surse medicale, pentru Playtech.ro.

O regiune din Italia a început testarea Covid în masă, aproape 600 de noi cazuri din 24.000 de teste efectuate până ieri

carabinieri

Italian bătut și amenințat cu moartea. O româncă, arestată de carabinieri