in

Italian bătut și amenințat cu moartea. O româncă, arestată de carabinieri

carabinieri


„Jaf, rănire și extorcare. Acestea sunt acuzațiile aduse unui cuplu format dintre un italian de 35 de ani și o româncă de 25 de ani, ambii arestaţi de carabinieri. Victima este un tânăr din Beniasco, Torino. Italianul şi românca au dat buzna în casa acestuia, l-au bătut și jefuit, apoi i-au apelat mama și i-au cerut bani în schimbul vieții fiului ei.

Victima a mers prima dată la poliție în octombrie 2019, să reclame atacul petrecut în propria locuință.

Potrivit anchetatorilor, românca și partenerul ei italian, ambii cu antecedente în prostituție și trafic de droguri, au intrat în casa bărbatului, pe care l-au lovit în cap cu o mătură, l-au amenințat și i-au furat două telefoane mobile, relatează Observator News.

Ulterior, polițiștii au aflat că în perioada octombrie-decembrie 2019, cuplul a continuat să-l amenințe pe bărbat. Mai mult, cei doi au contactat-o ​​pe mama victimei și au amenințat-o că îi vor ucide fiul dacă acesta nu își va achita o datorie, plătindu-le 50.000 de euro.

Italianul şi românca au fost reținuți de polițiști.

amor la ati

Amor printre bolnavi. Un medic şi o asistentă din Târgu Jiu, acuzaţi că au transformat o secţie de spital într-un bordel

Italia, terapiile intensive la limită, Conte pregătește noul decret cu restricții de Sărbători, vacanțe LIMITATE, fără petreceri și excursii