in

Andreea Esca recunoaşte că a fost INFECTATĂ: “Soţul meu a ajuns la terapie intensivă. Îmi spunea «NU mai pot. Cred că așa arată iadul»”

Andreea Esca infectată

După ce a dispărut de aproape două săptămâni de la pupitrul Știrilor Pro TV, Andreea Esca a făcut luni seara primele declarații. În ultima perioadă s-a vehiculat intens că vedeta postului ProTV a fost infectată cu noul coronavirus după ce a participat la o petrecere pe litoral.

”Ai fost sau nu ai fost bolnavă?”, a întrebat-o colegul ei Cosmin Stan într-un interviu difuzat în cadrul Știrilor ProTV.

”Da, am fost eu, soțul și unul dintre copii. Mulțumită doctorilor de la ”Matei Balș”, acum suntem bine, avem rezultat negativ, toți trei. Primul s-a îmbolnăvit soțul meu. Avea febră mare, 40 de grade Celsius, dar ne-am gândit că are probleme la stomac. Ne-am impacientat și am chemat salvarea. El a ieșit pozitiv, eu negativ. Mie mi-au apărut simptomele după cinci zile. Mi-am dat seama când găteam ceva cu usturoi și nu am simțit mirosul. Soțul meu, Alex, fără nicio boală cronică, nu fumează, face sport, nu face excese a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei. Băiatul mi-a spus că pe tata l-au dus la terapie intensivă. Simțeam că leșin. Plămânii lui au fost afectați într-un timp extrem de scurt. Îmi spunea ”Nu mai pot!”, ”Cred că așa arată iadul!”. A făcut tratament cu plasmă”, a declarat Andreea Esca.

”Fiecare om are o limită a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atât am putut să duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om. Nu e niciun mister, niciun secret. Sunt un om extrem de extrovertit, știe toată lumea, doar că nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii într-un moment când eram foarte panicată”, mai spus Andreea Esca. ”Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit. Nu cred că e legat de acea petrecere. Nu mai este nimeni care a fost acolo să aibă un rezultat pozitiv. Putem lua de oriunde, oricând. Ne-am protejat cât am putut de mult. Aceste mici neglijențe ne pot costa”, a mai declarat Esca. ”Când suntem bolnavi trebuie să cerem ajutorul medicilor. Dacă ați sta o zi în spital și ați vedea cu cere acel om ajutorul ați fi mult mai indulgenți cu viața”, a spus Andreea, cu lacrimi în ochi

microcipuri Italia

Se pun microcipuri în oameni. Nu e conspirație, se întâmplă într-o țară europeană, metoda se extinde în Italia

Italia, sute de mașini blocate pe o autostradă din cauza unui român, a anunțat că are o bombă în mașină