in

Medic: «Vaccinarea în masă nu se justifică. Și vaccinații TRANSMIT BOALA»

Medicul Mihaela Secară, de la Spitalul Municipal “Sfântul Ierarh dr. Luca”, suport COVID, Onești, spune că imunitatea colectivă s-a instalat deja în România și, prin urmare, nu se mai impune vaccinarea în masă, scrie Naţional.

”Se justifică cel mult vaccinarea persoanelor vulnerabile, cu anumite comorbidități, care au o anumită vârstă, după analizarea fiecărui caz împreună cu medicul curant, adică să pună în balanță avantaje și dezavantaje. Repet, vaccinarea în masă ca metodă de oprire a transmiterii bolii nu se justifică pentru că ea nu se oprește prin vaccinare, că vaccinații transmit boala.

Și vaccinații transmit boala la fel de ușor ca și cei nevaccinați, asta este foarte clar. Faptul că faci o formă ușoară de boală, dacă ăsta este efectul vaccinului, deși nu știm încă, vom vedea în timp, nu înseamnă deloc că nu transmiți boala. Iar proporția de vaccinați care fac boala este aceeași ca și în cazul nevaccinaților, la fel ca și la gripă. Asta se va dovedi în următoarea perioadă, pentru că nimeni nu a studiat așa ceva. Că nu a stat nimeni să testeze vaccinații, ca să îi poți compara cu nevaccinații”, spune medicul.

Mai mult, medicul nu înţelege graba vaccinării copiilor, în condiţiile în care serul nu a fost testat suficient la acestă grupă de vârstă. “Și mai important este însă că este clar că nu există niciun argument pentru vaccinarea în masă a copiilor, pentru că ei fac boala și o transmit în continuare, deci nu protejează pe nimeni, și ei nu fac forme grave, deci nu poți spune că îi protejezi pe ei de forme grave. Așa că nu are sens să vaccinăm în masă copiii cu un vaccin pe care nu l-am testat suficient, pentru că în fața lor sunt 70-80 de ani de viață. De ce să ne grăbim la copii? Pentru că ei nu au o problemă”, se întreabă medicul băcăuan.

Medicul a subliniat faptul că peste 60% dintre români sunt imuni la Covid. ”Este clar că aici a intervenit imunizarea de turmă care s-a produs prin boala naturală, și estimez cam 5 milioane de români trecuți prin Covid, la care adăugăm vaccinații și ajungem, iată, la un procent de imunizare de peste 60%. Plus că sunt mulți care au făcut boala după vaccinare, dar nu declară, chiar eu știu persoane care s-au îmbolnăvit, dar nu au vrut să declare”

Nu în ultimul rând, Secară a mai precizat că, odată ce am atins acest prag de imunizare, nu mai este nevoie de restricții și, prin urmare, ar trebui ridicate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sesizare despre programul de lucru al Consulatului General de la Milano, iată raspunsul MAE

Român de 46 de ani, ucis într-o fermă abandonată la Bari. Soția sa a asistat la crimă