in

A omorât un italian din gelozie, român condamnat la 14 ani de închisoare și plata unor despăgubiri către familia celui ucis

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Revelino Pleşa (41 de ani), din municipiul Suceava, la 14 ani de închisoare pentru că l-a ucis din gelozie pe un italian. Victima Antonio Sesa (65 de ani) locuia în Italia şi a avut în trecut o relaţie de concubinaj de doi ani de zile cu Virginia Ferar (34 de ani), din comuna Vama, judeţul Suceava, pe când femeia locuia în peninsulă.

Suceveanca s-a întors în ţară în cursul lunii martie 2016, moment în care s-a şi depărţit de italian. După ce a revenit în România, Virginia Ferar a început o relaţie cu Revelino Pleşa. În 22 octombrie 2016, pe la ora 22.00, la locuinţa celor doi şi-a făcut apariţia Antonio Sesa. În momentul în care l-a văzut, suceveanul s-a năpustit asupra italianului lovindu-l de mai multe ori cu picioarele.

Bărbatul de 65 de ani a fost pus rapid la pământ, unde a continuat să primească mai multe lovituri în cap din partea agresorului său.

Într-un târziu, Revelino Pleşa a realizat ce a făcut, moment în care a început să încerce să-l resusciteze pe italianul, care avea faţa plină de sânge. Virginia Ferar a sunat la 112, însă medicii sosiţi de urgenţă la faţa locului nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul victimei. Magistraţii de la Curtea de Apel Suceava au majorat substanţial pedeapsa aplicată la Tribunalul Suceava, acolo unde Revelino Pleşa scăpase cu 6 ani de închisoare.

Suplimentar, bărbatul are de achitat şi 15.000 de euro către familia italianului ucis.

Dragostea ucide: sicilian venit în Bucovina să-și convingă iubita să se reîntoarcă, ucis de iubitul actual al femeii

Interviu cu Eminescu, polemica merge mai departe: Despre timp și despre timpul pierdut

Arestat la Siracusa, voia să trimită arme în România, ascunse într-o jucărie de pluș