in

“Sugar Datingul” a devenit un fenomen în România. «O sugar baby nu vinde sexul, primește cadouri și vacanțe pentru simpla ei prezență în viața unui bărbat»

sugar baby

România are cele mai multe “sugar babies” în Europa de Est înregistrate pe SeekingArrangement, principalul website de Sugar Dating din lume care conectează “sugar babies cu “sugar daddies”. „Sugar baby” se referă la o femeie sau un bărbat care oferă companie. „Sugar daddy” se referă în general la o persoană vârstnică și bogată.

Criza financiară, sărăcia provocată de pandemie și nivelul ridicat de șomaj sunt printre numeroasele motive pentru care un număr semnificativ de femei din Europa de Est apelează la Sugar Dating, arată SeekingArrangement​într-o analiză asupra membrilor din regiune. 

Peste 23.000 de “sugar babies” în România

România se află pe primul loc, cu impresionantul număr de 23.288 de “sugar babies”. Urmează Ucraina, apoi Grecia, Serbia și Bulgaria, care se regăsesc între primele cinci țări cu un număr ridicat de membri din regiune. 

Potrivit SeekingArrangement, un “sugar daddy” este un bărbat generos căruia îi face plăcere să își susțină partenera, iar banii nu reprezintă o problemă pentru acești membri de succes, în timp ce o “sugar baby” este o femeie care își cunoaște valoarea și este dornică să întâlnească bărbați cu o situație financiară ridicată care îi pot face viața mai frumoasă. 

Cei din domeniu spun că nu este vorba despre servicii sexuale.

„E o diferență pe care românii nu o înțeleg: între sugar baby și prostituată. O sugar baby nu vinde sexul, ci o altfel de relație. Primește cadouri și vacanțe pentru simpla ei prezență în viața unui bărbat”, este mărturia unei românce, Alecsandra în vârstă de 27 de ani, conform site-ului Vice.

O sau un „sugar baby” poate câștiga și 500 de dolari pentru o întâlnire, plus vacanțe și cadouri.

Siteul susține că 7.800 de bărbați din România apelează la astfel de servicii prin intermediul platformei. Numărul total de „sugar daddies” din Europa de Est este de​ 30.099 de persoane. România are 7.834 de „sugar daddies”. Grecia are 6.438 de „sugar daddies”.

SeekingArrangement este cel mai mare website de Sugar Dating din lume, cu 22 de milioane de membri din toate țările care caută relații reciproc avantajoase cu propriile condiții.

Numărul total de Sugar Babies din Europa de Est: 79.804

România 23.288

Ucraina 21.921

Grecia 9.855 

Serbia 7.758

Bulgaria 6.113

Numărul total de Sugar Daddies din Europa de Est:​ 30.099

România  7.834

Grecia  6.438

Serbia  4.392

Ucraina  4.055

Bulgaria  2.915

În 2021 se va face recensământul populației, INCLUSIV ROMÂNII DIN STRĂINĂTATE, neparticiparea aduce amenzi între 1.000 și 3.000 lei

După 20 de ani, începe procesul unui român acuzat că ar fi ucis un italian, l-a înjunghiat de mai multe ori cu o foarfecă, în gât și în abdomen