in

Tragediile despărțirii de părinți. Un elev de 17 ani cu mama plecată la muncă în Italia s-a aruncat în fața trenului

Un tânăr de doar 17 ani, din judeţul Iaşi, şi-a pierdut viaţa marţi, 16 februarie dimineaţă, la la Mogoşeşti-Siret, fiind ucis de trenul rapid Suceava – Bucureşti. Mecanicul locomotivei le-a spus poliţiştilor că victima s-a aşezat efectiv pe calea ferată şi şi-a aşteptat sfârşitul.

Victima este Emanuel B., un tânăr de doar 17 ani. Era elev al Liceului Tehnologic „Mihai Busuioc” din Pașcani.

Băiatul de 17 ani este descris de către vecini, de bunica lui şi de verişori ca fiind un băiat foarte cuminte, ba chiar introvertit.

Băiatul a mers marţi dimineaţa în direcţia opusă celei în care mergea în mod obişnuit în fiecare zi, spre liceul din Paşcani, şi s-ar fi aruncat în faţa trenului rapid Bucureşti – Suceava.

Durerea familiei băiatului este cu atât mai mare cu cât nu îşi pot explica nici vag ce ar fi putut avea pe suflet copilul, şi care să fi fost acel motiv copleşitor care să-l determine să îşi ia viaţa aflată la început de drum.

Urma să-și sărbătorească peste exact două luni vârsta majoratului. Tânărul stătea cu bunica lui în Mogoşeşti-Siret, localitate aflată la 15 kilometri de Paşcani, pe malul Siretului, scrie Ziarul de Iași.

El făcea naveta zilnic în Paşcani, el fiind elev la liceul tehnologic.

Mama băiatului este divorţată de tatăl acestuia, şi lucrează în Italia. De asemenea, acesta mai avea încă trei fraţi, adică o soră şi doi fraţi, care sunt plecaţi cu toţii la muncă în străinătate.

„Avea unde sta, avea condiţii, chiar avea camera lui. Nu cred că se simţea singur, stătea cu bunica lui de la vârsta de un an“, a declarat un verişor.

cadavru tomberon

Scenă șocantă la Târgu-Mureș: femeie surprinsă în timp ce căra cadavrul unui bărbat cu un tomberon

tarom angajati

Tarom vrea să dea afară jumătate din angajați. Sunt prea mulţi şefi!