in

USR-PLUS a ieșit de la guvernare. Miniștrii și-au dat demisia!

Miniștrii și secretarii de stat ai USR-PLUS și-au dat demisia, luni, 6 septembrie, la ora 19.00.

Ioana Mihăilă (Sănătate), Cătălin Drulă (Transporturi), Claudiu Năsui (Economie), Ciprian Teleman (Cercetare) și Cristian Ghinea (Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene) au plecat, a anunțat Dan Barna, și el demisionat din funcția de vicepremier.

«Eminescu ar fi semnat pentru „Fără penali”», aberațiile șefului comisiei pentru cultură din Camera Deputaților, Iulian Bulai (USR), de Ziua Culturii Naționale

USR-PLUS mizează pe trecerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului (și nu doar a lui Florin Cîțu).

Dan Barna a vorbit de „un sistem gândit și croit pentru risipă, pentru furt, pentru corupție și pentru proastă guvernare” și a explicat:

În aceste opt luni de zile care s-au scurs din momentul în care am intrat în Guvern, am adus în vârful administrației oameni onești, competenți”, explicând ce a făcut, după părerea lui, fiecare ministru demisionat.

USR-PLUS il vrea demis pe Florin Citu

„Am decis că nu mai putem merge mai departe cu un premier care guvernează fără un minim respect pentru protocolul de colaborare pentru colaborarea coaliției, pentru adevăr, un minim respect pentru ceea ce înseamnă interesele reale ale românilor.

Florin Cîțu nu mai poate să fie premier și din acest motiv, miniștrii USR-PLUS se retrag din cabinetul Florin Cîțu. este o decizie pe care am luat-o împreună cu toți colegii, este susținută de Biroul național și în acest context ne prezentăm demisiile. ”

USR-PLUS vrea să continue la guvernare, dar cu Florin Cîțu premier.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
gratta e vinci italia loz

Italia, proprietarul unei tutungerii i-a furat unei bătrâne un loz în valoare de 500.000 de euro, arestat pe aeroportul Roma Fiumicino

speranta de viata

Scade speranţa de viaţă în Italia. Care sunt cele mai afectate regiuni