in

A câștigat 500.000 de euro la lozuri în Italia, acum nu mai are bani. ”Am dat împrumut, dar nimeni nu mi i-a mai dat înapoi”

Un român din Iași a câștigat o sumă uriașă la loto în Italia. Însă în mai puțin de trei ani a rămas fără bani. Avea 22 de ani atunci când norocul a dat peste el. Giani Doloi a câștigat în 2009 500.000 de euro la loz în plic, în Italia. Tânărul a așteptat cu sufletul la gură ca suma colosală să-i fie virată în cont și de atunci a început să arunce cu bani în dreapta și-n stânga.

Giani a povestit pentru cancan.ro că lucra că șofer în Italia, unde locuia de câțiva ani, când a dat norocul peste el. A cumpărat cu 5 euro un loz și a câștigat 500.000 de euro. O lună mai târziu, pentru că banii nu au intrat imediat în contul lui, ieseanul s-a trezit în cont cu 506.000 de euro.

După ce s-a văzut mai bogat cu peste jumătate de milion  de euro peste noapte s-a hotărât să se întoarcă în țară.

”Primul lucru pe care l-am facut a fost să îmi iau Audi. Am dat 48.000 de euro pe el. I-am luat mașina de 28.000 de euro și lui frate-miu și încă una de 11.000 de euro pentru sora mea care nici nu avea 18 ani pe atunci”, a mărturisit Giani Doloi.

Evident că tânărul nu s-a oprit aici! Giani a scos din buzunare alți bani grei pentru a-și cumpăra un apartament pentru el și alte două pentru fratele și sora lui. Și de parcă nu era de ajuns, tânărul și-a mai cumpărat și un teren. La scurt timp și-a deschis o afacere, dar s-a lăsat păgubaș după ce a dat peste oameni care voiau doar să-l înșele. Din suma care i-a rămas, Giani a mai dat cu împrumut și unor persoane.

”Am zis ca banii ăștia nemunciți nu sunt buni și vreau să ajut pe alții. Am dat peste 10.000 de euro împrumut, dar nimeni nu mi i-a mai dat înapoi. Am împrumutat și o verisoară cu 100.000 de euro. Și-a luat apartament în Galati. Îmi dă și ea banii înapoi cum poate”, a mai spus tânărul.

În momentul de față, Giani nu mai are niciun șfanț, însă lunar îi vin 750 de euro din închirierea apartamentelor cumpărate. Unde mai pui că are și un salariu satisfăcător ca șofer de TIR. Cu toate că ar putea să trăiască din chirii, Giani Doloi spune că preferă să muncească. “Vreau să muncesc în continuare. M-aș plictisi dacă aș sta acasă”, a povestit ieseanul câștigătorul de la “loz în plic” din Italia.

Arezzo, un român a câștigat 50.000 de euro la lozul ”TUTTO PER TUTTO”: ”Nu ne venea să credem”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Toată lumea acasă! Guvernul negociază cu mai multe state întoarcerea românilor din diaspora

Astăzi, la ortodocși, NU SE SĂRBĂTOREȘTE Sfântul Gheorghe. Iată pentru când a fost amânat și care sunt motivele