in

Acuzații grave la adresa noului consul general de la Milano: ”Vine din vechea Securitate, acuzat de legături cu proxeneți, cu crimă organizată”

Rareș Bogdan continuă războiul împotriva noului consul general al României la Milano, Tiberiu Dinu. Într-un interviu pentru DIGI24, proaspătul europarlamentar aduce acuzații extrem de grave la adresa lui Dinu: ”un personaj care vine din vechea Securitate, acuzat de tot felul de legături cu proxeneți, cu crimă organizată”

Liberalul Rareș Bogdan crede că stafiile comunismului s-au intors să conducă România și l-a dat ca exemplu pe Florea Voinea, un bun prieten al lui Nicu Ceaușescu. Presa a scris despre Voinea că ar fi un apropiat al premierului Viorica Dăncilă.

”Avem un prim-ministru care astăzi stă agățată de un fost ofițer DIE, care a devenit sfătuitorul nr.1 al acestei doamne. Nu se poate așa ceva! Parcă sunt scoși de la naftalină. Personaje de lângă Nicușor Ceaușescu – eu aveam 12 ani când Nicușor Ceaușescu făcea legea. Personajul nr.1 de lângă Viorica Dăncilă este un personaj care a stat umăr la umăr, prieten de nădejde al lui Nicușor Ceaușescu. Ăștia s-au reinventat ca niște stafii și ne bântuie în momentul ăsta viețile, în Palatul Victoria, conduc România. Acest individ i-a pus pe masa d-nei Dăncilă în urmă cu 10 zile o propunere de consul general la unele dintre cele mai importante consulate ale România, la Milano, un personaj care vine din vechea Securitate, acuzat de tot felul de legături cu proxeneți, cu crimă organizată, și d-na Dăncilă a semnat, pentru că nu știe ce semnează”, a spus Rareș Bogdan.

”Parcă trăiesc într-un film în care stafiile trecutului – ba unii actori care erau prin roluri de cooperatiști-șefi, ba dl Daea care vine din străvechile cooperative agricole, ba dl acesta care e consilierul d-nei premier, Ică Voinea, vin din niște tenebre, din niște peșteri, după 30 de ani s-au întors strigoii comunismului să conducă România. Lucrul ăsta nu se poate!”, a adăugat el pentru Digi24.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Giuseppe Conte revine! A fost mandatat în mod oficial, de preşedintele Sergio Mattarella, cu formarea unui nou guvern

Italia, demisia menajerei: trebuie respectată procedura, consecinţele pot fi grave. Care sunt procedurile?