in

Autoturism de lux, căutat de autorităţile din Italia, descoperit de poliţiştii români de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un cetățean din R.Moldova, care conducea un autoturism marca BMW, în valoare de 34.000 euro, ce figura ca fiind căutat de către autorităţile din Italia.

În data de 16.11.2018, în jurul orei 21.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul R.Moldova S.V., în vârstă de 28 de ani, conducând un autoturism marca BMW, model X5, înmatriculat în San Marino.

La control şoferul a prezentat pentru mijlocul de transport în cauză, un certificat de înmatriculare emis de autorităţile din San Marino.

În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că nu avea cunoștinţă că autoturismul era căutat de autorităţile din Italia şi că a achiziţionat maşina de la o persoana din San Marino.

Mijlocul de transport în valoare de 34.000 euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia în război cu mafioții: Salvini pe buldozer, a demolat simbolic o bucată dintr-o vilă a clanului Casamonica

Cioloş îi cere demisia ministrului Teodorovici: : „Să explice de ce vrea permise de muncă pentru cetăţenii români şi să demisioneze urgent”