in

Becali, candidatură „în slujba crucii”: Voi ţipa la nedreptate aşa cum ţipa Ioan Botezătorul la păcat

Finanţatorul echipei Steaua şi-a lansat campania electorală într-un restaurant din Capitală, precizând că este mai „demn şi mai bărbat decât Ponta şi Antonescu”. În stilul său caracteristic, Becali a anunţat că el nu-şi va cumpăra alegătorii cu făină, sarmale şi salam. Iar dacă va ajunge în Parlament, cei care „vor să scoată icoanele” trebuie să-şi pună pofta în cui. „Când o să ajung eu în Parlament, minciună şi nedreptate în ţara asta nu o să mai vedeţi!(…) Eu voi fi cel care voi ţipa la nedreptate aşa cum ţipa Ioan Botezătorul la păcat”, a spus Gigi Becali.

Acesta le-a cerut martorilor să ia aminte la ceea ce promite acum. „Va fi un fel de testament, să-mi aduceşi aminte!”, a spus Becali, care va folosi în campanie sloganul: „În slujba crucii”.

Întrebat dacă nu se va schimba după ce se va aşeza pe unul dintre fotoliile din Parlament, finanţatorul Stelei a spus că el este „prea puternic” ca să-l schimbe cineva.

„Credeţi că va fi un alt deputat mai demn şi mai drept ca mine în Parlament. Antonescu şi Ponta nu sunt mai demni şi mai bărbaţi decât mine”, a spus Becali.

Mai mult, acesta a spus că nu va da bani USL-ului. „Am spus că aş da zece milioane dacă Crin Antonescu va candida la preşedinţie, dar ei au spus că nu e nevoi. Acum, să-mi dea ei mie! Eu ridic USL-ul! Ca să vin la ei în echipă trebuie să mă plătească scump!”, a mai spus Becali.

Totodată, patronul Stelei a anunţat că el nu-i va cumpăra pe alegători cu alimente.

„Ce, eu fac ţigănie, circăreală?! Sarmale să nu aşteptaţi de la mine. Ce, eu sunt Boureanu, care cântă la xaxofon în slip şi Pelineanca stă dezbrăcată în fotoliu? Sarmale şi salam nu dau. Nu dau alimente, să nu aştepte de la mine alimente, eu nu fac din politică circăreală, nu dau făină şi mălai”, a mai spus Becali.

Finanţatorul Stelei a avut un avertisment şi pentru cei de la PDL: „Ei fac parte dintr-o sectă satanică, şi când o să vin eu nu or să mai poată face niciun rău României pentru că eu, pac! cu securea crucii, şi PDL nu o să mai aibă putere!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Copiii imigranţilor se întorc în ţară şi au probleme la şcoală

Obligată de familie să se prostitueze la 13 ani