in

Obligată de familie să se prostitueze la 13 ani

Treisprezece ani şi deja constrânsă să se vândă pe stradă de sora ei şi de o altă tânără româncă. Poliţia municipală din Verona a arestat cu acuzaţiile de inducere, favorizarea şi exploatarea prostituţiei două românce de 18 şi 23 de ani.

Datorită semnalării unui agent, nucleul de poliţie judiciară a reuşit pe 30 octombrie dimineaţa să descopere ceea ce se întâmpla în apropierea unei benzinării de pe via Palladio, la câţiva metri de staţia Porta Nuova.

Fata de 13 ani era în mod continuu abordată de clienţi de toate vârstele şi provenienţele şi se punea de acord cu cele două mai mari pentru prestaţie. După circa o oră de supravegheri, agenţii au văzut că micuţa a urcat în maşina unui client, care s-a îndreptat către un câmp izolat din localitatea Spianà.

Aici trăia fata împreună cu părinţii şi sora, în acel moment absenţi. Şi acolo era o baracă în care s-ar fi consumat raportul dacă agenţii nu ar fi intervenit cu promptitudine. Clientul a fost denunţat în stare de libertate, în timp ce cele două exploatatoare au fost arestate şi acum se află închise în penitenciarul din Montorio.

În urma verificărilor efectuate a reieşit că fata, analfabetă şi chiar incapabilă să distingă cifrele, se vindea pe stradă de cel puţin o săptămână. Micuţa a fost imediat încredinţată unui centru specializat din provincia Padova, însă, imediat după, a reuşit să fugă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Becali, candidatură „în slujba crucii”: Voi ţipa la nedreptate aşa cum ţipa Ioan Botezătorul la păcat

Şi-au pierdut capul pentru îngrijitoarele românce