in

Cristian David, arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au admis cererea DNA de arestare preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru Cristian David, acuzat de luare de mită. Decizia nu este definitivă, anunță Agerpres.

Potrivit DNA, Cristian David ar fi pretins în 2007, iar la data de 1 februarie 2008 ar fi primit suma de 500.000 de euro de la un denunțător, prin intermediar, pentru a-și exercita atribuțiile de îndrumare și coordonare a activității prefecților într-o modalitate care să asigure emiterea de către Comisia județeană pentru stabilirea dreptului de proprietate a titlului de proprietate asupra unui teren de 15 ha aflat în intravilanul municipiului Buzău.

„Referitor la suma de 500.000 euro pentru intervenția efectuată de ministrul de Interne, Cristian David, pe lângă prefectul județului Buzău, Bîgiu Cristinel, suma a fost remisă personal de Mladin prin intermediul șefului de cabinet.

La o întâlnire ulterioară, Mladin Adrian l-a întrebat pe David Cristian dacă a fost în regulă, acesta a răspuns afirmativ, singura observație fiind cu privire la suma de bani că ”Era mai bine dacă erau în lei”, au reținut procurorii.de zile a fostului ministru al Internelor Cristian David, acuzat de luare de mită.

Fostul ministru al Diasporei, Cristian David, a fost arestat: este acuzat că a luat mită de 500.000 de euro

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Milano, român de 52 de ani, ucis pentru că voia să mângâie un câine

Suspecţi de serviciu / Cazul Yara Gambirasio, apărătorul lui Bossetti: „Căutăm un român”