in

Delirul interlopilor la Iași, război între clanuri, amenințări live pe Facebook cu sabia: „Veniți, mă, să ne batem!”

Războaiele interlopilor din Iași se poartă mai nou pe Facebook. Zilele trecute, unul dintre membrii clanului Corduneanu, Ștefan Boncu, 43 de ani, a petrecut o noapte în arest după ce a transmis pe Facebook amenințări, fluturând o sabie, chiar în centrul orașului.

Amenințările erau pentru interlopi din clanul rival, Jean Mărăraș, zis Brăileanu, și fratele său, Ștefan Vandam, potrivit bzi.ro.

Boncu a postat pe Facebook două clipuri, filmate în centrul Iașului. În ambele videoclipuri individul și-a amenințat rivalii din oraș cu o sabie, chiar pe stradă, în Piața Unirii.

„Vandam și Jean, b… p… de zdrențe și de panarame! Cosmos, față de voi, e legendă vie! Voi ați avut noroc de Cosmos! Dacă nu era Cosmos în Iașul ăsta, voi erați f… demult! Veniți să vă întâlniți cu mine!”, urlă individul pe filmarea realizată în zona din fața statuii lui Alexandru Ioan Cuza, din Piața Unirii.

În cea de-a doua filmare, realizată probabil în aceeași noapte, individul este cu aceeași sabie în mână, dar în zona din apropierea Sălii Polivalente din Iași.

„Vandam și Jean, p… pe voi, mi-ați dat întâlnire în față la Sala Sporturilor! Am venit aici, b… de zdrențe! Veniți, mă, să ne batem! Să vadă toată România și toată țara care e valoarea voastră! Vă faceți reclamă pe Facebook în lipsa noastră, când nu suntem noi! Vă faceți poze și vă dați jmecheri!”, strigă individul agitând prin aer aceeași sabie.

După realizarea acestor postări, oamenii legii s-au sesizat și Boncu a fost dus la audieri de către polițiști.

Nici Jean Brăileanu și Vandam nu s-au lăsat mai prejos. Aceștia s-au filmat în timp ce consumau șampanie în față la Palatul Culturii, live pe Facebook, urlând la rândul lor amenințări.

Cel mai probabil nu vor păți nimic, eventual ar putea lua o amendă. Fenomenul interlopilor e scăpat de mult de sub control în România.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

După Brexit, se pregătește Italexit! Procent uriaș de italieni, în favoarea părăsirii UE

Italia nu scapă de BLOCAJ, se prelungește starea de urgență, ce prevede noul decret de restricții din 16 ianuarie