in

Dezvăluirile unei românce din Bari despre criminalul din Caracal: ”Aducea fete și le dădea pe la italieni”

Detalii în exclusivitate despre ce a făcut criminalul de la Caracal în Italia, acolo unde a stat o lungă perioadă de timp. Echipa Realitatea TV a obținut o mărturie care ar putea extinde ancheta pentru proxenetism și trafic de persoane până în peninsulă.

O femeie care a fost în apropierea lui Gheorghe Dincă la Bari a povestit cum acesta aducea tinere împreună cu ceilalți membri ai grupării. Fetele erau mințite că vor avea grijă de bătrâni dar erau trimise să se prostitueze.

Femeia povestește că Gheorghe Dincă își făcuse loc printre proxeneții din Bari, în Italia. Tinere românce, fără posibilități prea mari de angajare în țară, ajungeau aici cu promisiunea că vor îngriji de bătrâni.

„Pot să vă spun ca să dați mai departe, să transmiteți mai departe ceea ce făcea el și cu prietenul lui Mihai. Mihai era din Constanța. Ăștia aduceau fete, le lua banii, le bătea. (REPORTER: De unde le aducea?) Nu știu de unde le lua… nu știu. (Erau românce?) Erau românce, sigur că da. Și erau și fete care erau prietene cu ei, pe care le chemau. Le chemau ele și pe urmă le dădeau în primire lor”. a declarat femeia la Realitatea TV.

Și celelalte românce care lucrau în Bari se temeau de Gheorghe Dincă și de acel Mihai care conducea rețeaua de prostituție, proxenetism și trafic de persoane.

„Era dezastru. Nouă ne era frică să stăm de vorbă cu ei. Ei erau într-un colț, dar duminica, că eram liberi, îi vedeam că stăteam toți. Că ăștia erau mafioții și ne feream de ei. Doar ce auzeam de la fete că ăsta aduce fete și le dă pe la italieni”, a mai spus femeia.

Autoritățile italiene ar fi emis pe numele lui Gheorghe Dincă interdicția de a intra în această țară pentru o agresiune comisă împotriva unei tinere. Dincă ar fi fost violent cu fiica unei femei cu care trăise în Italia.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Făcea trafic de droguri între Italia și UK, român prins cu cocaină în valoare de aproape 2 milioane de euro

”Pentru ce am muncit 12 ani de Italia? Pentru ce, să mi-o ia?”, reacția sfâșietoare a mamei Luizei, una dintre fetele ucise la Caracal