in

Din Italia, pentru a-și înmormânta fiul: ”Numai mamă să nu fii! să vii de la 2.500 de km să-ţi îngropi băiatul!”

Bogdan a provocat cu accident care s-a soldat cu 5 morţi în Vaslui. Era şofer de TIR. Mama lui a venit din Italia, să-l îngroape, logodnica lui spune că nu era un împătimit al vitezei.

Mama lui Bogdan a venit din Italia, cernită toată, să-şi îngroape băiatul. Nu crede că băiatul ei, şofer profesionist, avea viteză: „Numai mamă să nu fii! să vii de la 2.500 de km să-ţi îngropi băiatul!”

Bogdan, tânărul care a provocat accidentul cu 5 morţi din Vaslui, avea 110 km/h când în momentul impactului cu un autoturism care circula regulamentar. Tânărul de 31 de ani a depăşit neregulamentar. A murit pe loc, alţi 4 oameni nevinovaţi pierzându-şi vieţile.

Bogdan era şofer de TIR şi făcea curse regulate în Germania. Ana Maria, logdnica lui, cu care trebuia să facă nuntă în august, e răpusă de durere. „Nu cred că mi se întâmplă mie asta, tocmai mie, când mai aveam doar două luni să ne căsătorim. El săptămânal făcea curse în Germania şi stătea câteva zile acasă şi pe urmă iar pleca. Niciodată nu i s-a întâmplat nimic. Dacă el era adeptul vitezei, probabil era demult mort.”, a spus tânăra, pentru Ştirile Kanal D, citate de observator.tv.

Victimele accidentului mortal din Bădeana, Vaslui, au vârstele între 17 și 34 de ani. Patru dintre cei cinci morți erau în aceeași mașină. Şoferul acesteia, Bogdan Topriceanu, avea 31 de ani şi în momentul producerii accidentului avea 110 km la oră.

A intrat într-o depăşire fără să se asigure şi a lovit în plin o maşină care circula regulamentar şi în care erau două familii ce se întorceau din vacanţă din Grecia. Şoferul acesteia a murit şi el, soţia lui e în comă, iar fetiţa lor de 13 ani e rănită.

Bogdan era tatăl unui băieţel de 9 ani, iar în august urma să facă nunta cu iubita lui.

Înscrie-te pa pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cei mai frumoși mușchi. Un jandarm s-a afirmat în Italia: «Ai nevoie de multă ambiție și perseverență»

Cheile Bicazului, mutate din Neamţ în Harghita. Oamenii au ieşit în stradă şi au cântat „Treceți batalioane române Carpații”