in

Cei mai frumoși mușchi. Un jandarm s-a afirmat în Italia: «Ai nevoie de multă ambiție și perseverență»

Jandarmul Alexandru Sucutărdean a obținut locul I la Campionatul European de Culturism și Fitness 2019 organizat de International Bodybuilding & Fitness Federation (IBFF) – la categoria Mister Physique, organizat în Taranto, Italia.

După multă pregătire și antrenamente epuizante iată că apar și rezultatele. Sâmbătă, plt. Alexandru Sucutărdean a obtinut un onorabil loc I, în Taranto – Italia, la Campionatul European de Culturism și Fitness 2019 organizat de International Bodybuilding & Fitness Federation (IBFF) – la categoria Mister Physique.

Sucutărdean se află în top 10 sportivi din Bistrița-Năsăud, prin participarea la competiții de culturism și fitness și ca urmare a rezultatelor foarte bune obținute în ultimii doi ani:

  • Campionatul Național de Seniori – Culturism, Târgu-Mureș, România – locul I la categoria 179 cm – man physique,
  • Campionatul Balcanic – Culturism, Bar – Muntenegru – locul II la categoria 179 cm – man physique,
  • locul I la Concursul International de culturism Pro Nutrition Grand Prix 2018, ed. a X a – categoria Men Phisique,
  • locul I la Mister Physique la concursul Mister & Miss Universe 2018 care a avut loc în localitatea Taranto, Italia in 13 octombrie 2018.

Alexandru Sucutărdean a absolvit cursurile Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni în anul 2012 și a fost încadrat la Detașamentul 1 Mobil Bistrița, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud, acum șase ani.

”Pentru a ajunge la performanță ai nevoie de multă ambiție, perseverență, de un program alimentar adecvat și mai ales multă muncă în sala de antrenament”, a declarat jandarmul bistrițean pentru gazetadebistrita.ro. El merge la sală zilnic, iar înaintea unui concurs important chiar de două ori pe zi.

Înscrie-te pa pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Statul le dă bani elevilor ca să nu mai chiulească de la şcoală

Din Italia, pentru a-și înmormânta fiul: ”Numai mamă să nu fii! să vii de la 2.500 de km să-ţi îngropi băiatul!”