in

Cum se vede orașul de pe terasa celui mai modern bloc din centrul Bucureștiului? Clădirea Eminescu 65 Residence a fost finalizată și poate fi vizitată

Eminescu 65 Residence este cea mai înaltă, modernă și atipică clădire de locuințe din centrul capitalei.

Proiectată de Westfourth Arhitecture, clădirea cu 12 etaje este un proiect de ultimă generație și cel mai nou imobil din zonă, un mix perfect între inovație, lux și confort la cele mai înalte strandarde internaționale.

Cu un lobby grandios, fațade cortină de sticlă și atenție la toate detaliile care contează, Eminescu 65 Residence impresionează atât prin aspect dar mai ales prin luxul modern și ergonomia spațiilor.

Situat chiar în inima Bucureștiului, pe strada Mihai Eminescu, la intersecția cu strada Aurel Vlaicu, blocul turn cu apartamente de lux este o clădire de excepție, atât ca locație, design și unicitate, dar mai ales ca valorificare a spațiilor și a nivelului ridicat de confort generat de tehnologia ultra-modernă și arhitectura de excepție.

Conform dezvoltatorului, pozitionarea clădirii oferă un iluminat natural permanent tuturor apartamentelor.

Dar surpriza pe care dezvoltatorul o oferă viitorilor locatari ai clădirii este terasa panoramică de la ultimul etaj, unde va fi amenajat un mic parc, o oază verde de relaxare, cu vedere asupra întregului oraș.

Aceasta va fi accesibilă tuturor locatarilor din blocul cu 63 de apartamente. Dintre acestea, 3 sunt penthouse-uri care au, la rândul lor, terase generoase cu aceeași priveliște de vis asupra Bucureștiului.

Ca în orice clădire contemporană de lux, apartamentele beneficiază de finisaje de cea mai bună calitate, de la branduri celebre (Marazzi Italia, Top Wood, Pinum, Belform, Grohe, Roca, Ideal Standard), de încălzire în pardoseală si iluminat exclusiv led.

Desigur, toate aceste beneficii vin la pachet cu un cost pe măsură, dar clienții acestui tip de apartamente exclusiviste apreciază valoarea în timp a acestor investiții, una dintre cele mai bune metode de a recupera oricând în viitor valoarea inițială, cu profit garantat.

Doar că, față de alte clădiri exclusiviste, Eminescu 65 Residence aduce și noutați pe piața imobiliară, precum stații electrice de încărcare auto pe cele 5 nivele de parcare subterană și facilitatea de apartament “la cheie”, respective dezvoltatorul pune la dispoziție, fără costuri suplimentare, un designer dedicat pentru fiecare client, în vederea livrării unui design personalizat al apartamentului pe care îl cumpără.

Accesul în clădire se face printr-un lobby grandios, menit să creeze o stare de confort și bună dispoziție, înainte de a descoperi apartamentele rafinate și cele două showroom-uri complet mobilate și utilate. Cele 60 de apartamente de lux au 2 sau 3 camere.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
mama omorat copil italia

Italia, fetiță de 5 ani omorâtă brutal de mama sa, apoi îngropată pe un câmp. ”Am făcut-o, dar nu știu de ce”

Curtea de Apel din Milano REFUZĂ extrădarea lui Mario Iorgulescu în România. „E grav bolnav”