in

Escrocul italian care pretindea că e medic, prins în această dimineață, încerca să iasă din țară cu trenul, depistat de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici, judeţul Arad, au depistat un cetăţean italian căutat de autorităţile române într-un dosar de înşelăciune.

În data de 06.02.2019, ora 06.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia București – Budapesta, numitul M. P. (Matteo Politi), în vârstă de 38 de ani, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu un paşaport italian.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emisă o alertă, având ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de către autorităţile române, persoana în cauză fiind cercetată într-un dosar de înșelăciune.

Cetățeanul italian urmează a fi predat în cursul zilei unei echipe operative din cadrul Poliţiei Române, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Escroc italian cu 8 clase, fals medic în România: a operat zeci de pacienți la cinci clinici din București

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Asociație din Italia, sesizare către Ministerul pentru mediul de afaceri: ”Neregularități în procesul de înregistrare a activităților noastre economice”

Momente de groază la Mestre, un român a luat ostatic un bătrân și a rănit cu un cuțit doi trecători – VIDEO