in

Fetiță de trei ani infectată cu coronavirus, internată în stare GRAVĂ la Craiova

O fetiţă de trei ani din Dolj e în stare gravă la spital, infectată cu coronavirus. Ar fi luat virusul de la rudele venite din Italia, primarul localității din care provine fetița spune că familia trăiește înghesuită, cu 11 copii într-o singură casă.

Fetiţa s-a simţit rău încă de joi, iar părinţii au luat decizia să o ducă la spitalul din Băileşti. Acolo, medicii au constatat că fetiţa avea simptomele caracteristice COVID-19, motiv pentru care au luat decizia să o testeze.

Când au aflat că are coronavirus și au constatat că starea fetiţei s-a agravat, medicii de la Băileşti au luat decizia să o transfere pe micuţă la Spitalul de Boli infecţioase din Craiova.

Primarul din Băileşti spune că fetiţa este în stare gravă şi s-a luat decizia ca la locuinţa copilei să se facă o anchetă. Este vorba de 11 copii care se află în acea locuinţă, pentru că acolo locuiesc mai multe familii.

Din primele verificări, se pare că ea a intrat în contact cu mai multe rude care au venit din Italia în urmă cu două săptămâni şi este posibil ca virusul să-l fi luat atunci, scrie jurnalulolteniei.ro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă din Italia, victimă a depresiei. A fost găsită moartă într-un râu din Padova

Italia a înregistrat cel mai grav bilanț coronavirus după 15 mai: peste 1.000 de noi cazuri, cele mai multe în Lazio