in

Descoperire macabră la Arad. Fetiță ucisă și incendiată lângă un cimitir

Descoperire macabră la Arad. Cadavrul incendiat al unei fetiţe ucise a fost găsit în apropierea unui cimitir. Autorităţile au făcut publică fotografia fetiţei omorâte, făcând apel la cetăţeni pentru a ajuta la identificarea victimei, în condiţiile în care nu a fost raportată dispariţia niciunui copil. 

„În urma efectuării autopsiei medico-legale la care au participat şi organele de cercetare penală delegate în cauză s-a stabilit de către medicul legist că victima este de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 5-6 ani, că moartea a fost violentă şi s-a datorat posibil unui traumatism cranio-cerebral acut cu prezenţa unui hematom subdural, data morţii datează cu 24-48 ore anterior găsirii cadavrului.

„Nu, nu se poate așa ceva”

Poliţiştii au împânzit zona din cartierul arădean Bujac, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a povestit cum câinele său a descoperit rămăşite umane. Iniţial, omul a crezut că sunt resturi de animale moarte pe câmp.

fetita incendiata arad

„Am plecat cu câinii la plimbare. Câinele a plecat pe câmp și i-am dat drumul. Am văzut câinele că mirosea, ținea botul în sus. Mirosea ceva. A sărit direct în iarba aia mare și a venit la mine cu o labă de picior. Am crezut că e picior de porc sau de păpușă. După care am venit acasă și am stat cu gândul că părea real, totuși”, a povestit bărbatul, conform Digi24.

Carsoli, româncă ucisă de iubit în casă, după ce a fost înfometată și torturată

Imediat, la faţa locului au sosit poliţişti criminalişti. Întreaga scenă părea desprinsă dintr-un film de groază. Oamenii legii au găsit, nu departe de zona indicată de bărbat, trupul unui copil şi haine incendiate.

O femeie din zonă spune că soțul ei a văzut la un moment dat un foc mare aprins, în urmă cu o săptămână. „Am crezut că la cimitir au aprins focul”, a spus ea. „Nu am văzut niciun străin. Noi lucrăm aici, la grădină, non-stop am lucrat”, a adăugat femeia.

Localnicii sunt înmărmuriți de grozăvia faptei: „Nu, nu se poate așa ceva!”, spun ei îngroziți.

Anchetatorii au audiat mai multe persoane.

Organele de cercetare penală din cadrul I.P.J. Arad efectuează investigaţii pentru identificarea şi vizionarea imaginilor stocate de camerele de supraveghere atât private cât şi publice din vecinătatea zonei în care a fost găsit cadavrul victimei.

De asemenea, organele de poliţie delegate verifică, cu sprijinul D.G.A.S.P.C., minorii instituţionalizaţi cât şi dispariţiile de minori înregistrate la nivel naţional. Atât cu ocazia cercetării la faţa locului cât şi după reluarea acestora, existând suspiciuni că s-a folosit un accelerator pentru producerea incendiului, s-a dispus lărgirea zonei de căutare a unor eventuale recipiente a căror conţinut a fost folosit pentru incendiere”, au transmis procurorii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
taxi zburator Roma Fiumicino

Roma, sosesc taxiurile zburătoare, cât costă o cursă de la Fiumicino – FOTO – VIDEO

escorta romanca italia

Frosinone, a descoperit că soția se prostitua, a omorât-o la întoarcere în țară