in

Taranto, femeie bătută și ucisă de partenerul de 75 de ani, bărbatul a încercat apoi să se sinucidă

O tragedie a avut loc în oraşul Manduria, în provincia Taranto, unde un bărbat, Pietro Dimitri, și-a ucis partenera, înainte de a încerca să-și ia viața în apartamentul în care locuiau împreună. Loredana a fost ucisă cu sălbăticie de iubitul de 75 de ani, care a încercat apoi să se sinucidă.

Pensionarul de 75 de ani a bătut-o mai întâi pe partenera sa, apoi i-a tăiat gâtul și a ucis-o. Este vorba despre o româncă, Loredana Dinoi, în vârstă de 61 de ani, care şi-a pierdut viaţa după ce a fost atacată cu un cuţit. Drama a avut loc pe 12 octombrie, într-un apartament de locuințe sociale unde stăteau împreună de ceva timp.

Potrivit unei reconstituiri, se pare că totul a început de la o ceartă aprinsă între cei doi. Bărbatul, care era şi recidivist, a luat arma albă şi a atacat-o. În cele din urmă, cu același cuţit ar fi încercat să-și ia viața, rănindu-se, notează fanpageit, citat de observatornews.ro.

Alarma a fost dată de vecinii cuplului care, alarmați de țipetele femeii, au chemat carabinierii. Cu toate acestea, când oamenii legii s-au repezit la fața locului, nu mai era nimic de făcut pentru victimă.

Lucrătorii medicali de la 118, care au ajuns la scurt timp după aceea, au putut constata doar moartea femeii care a fost înjunghiată în gât și a pierdut mult sânge.

Preotul român Ion Ciuraru a murit la doar 54 de ani, în Italia, lupta de săptămâni întregi cu Covid-19

Autorul crimei a fost dus la spital. Bărbatul are leziuni la brațe și gât. A fost arestat pentru crimă şi este păzit de carabinieri la spitalul Marianna Giannuzzi din Manduria.

Pensionarul, care nu este în pericol de moarte, ar fi recunoscut crima în fața carabinierilor.

Între timp, anchetatorii au recuperat deja cuţitul, care va fi examinat de cei de la criminalistică. De asemenea, va fi analizat și apartamentul în care a avut loc crima.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 14 In medie: 4.2]
gravida ignorata medici

Ignorată de medici. Însărcinată în 8 luni şi 2 săptămâni, a murit odată cu pruncul din pântec

Pratola Peligna case 1 euro

Alte case scoase la vânzare cu 1 euro în Italia. Amendă uriaşă pentru cei care nu renovează