in

Fiul lui Ioan Rus, client fidel al cafenelelor de lux din centrul Clujului

Iată cum îl descrie presa locală din Cluj (stiridecluj.ro) pe Alex Rus, fiul ministrului Ioan Rus care a declarat despre românii din diaspora că au copii golani și neveste curve…

”Alex Rus, 24 de ani, este fiul fostului ministru de Interne, Ioan Rus. Alex conduce un Range Rover Vogue, ultimul tip, în valoare de 100.000 de euro, dar deține și un apartament în Gruia evaluat la 80 de mii de euro. Cadoul din partea tatălui său, Ioan Rus, la împlinirea vârstei de 24 de ani este hotelul Meridian de pe Calea Turzii. Imobilul era deținut de Ioan Morar, fostul director de la Romsilva Cluj, și un alt personaj, ultimul pierzându-și acțiunile la cazino.

Tânărul crai poate fi văzut prin cafenele de lux din centrul Clujului, dar încet preia conducerea firmei Autosincron, unde tatăl lui este acționar.

Alex Rus este într-o relație cu Denisa Pastor, fotomodel, cunoscută după ce a pozat în liga sexy GSP. Relația celor doi este zbuciumată, deoarece fostul ministru de Interne nu o vede cu ochi buni.

Averea familiei Rus este una considerabilă, Ioan Rus având în conturi aproape 5 milioane de lei, adică peste un milion de euro. De asemenea, familia mai deține acțiuni în valoare de 500.000 de euro.

Ioan Rus mai deține o casă de locuit, cu o suprafață de 493 mp, în județul Cluj și o colectie de 93 de tablouri, estimata la aproximativ 55.000 de euro.”

«Aveți copii golani și neveste curve» este în opinia lui Ioan Rus doar o ”formulare nefericită”. Nici nu se gândește să-și dea demisia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

«Aveți copii golani și neveste curve» este în opinia lui Ioan Rus doar o ”formulare nefericită”. Nici nu se gândește să-și dea demisia

Încep să apară denunțurile împotriva lui Ioan Rus: PSRO a sesizat Consiliului Național al Discriminării