in

Florin Cîţu: «Românii din diaspora muncesc pentru ca bugetarii din țară să trăiască bine. Tăiem toate beneficiile!»

Noul ministru de Finanțe, Florin Cîțu anunță tăierea tuturor beneficiilor acordate până acum bugetarilor, cum ar fi sporuri și vouchere de vacanță. Cîțu spune că și românii din străinătate muncesc pentru ca bugetarii din România să se lăfăie cu salarii grase și nenumărate sporuri.

Florin Cîţu spune că salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat. Noul ministru anunță că bugetarii trebuie să fie de acord să lucreze fără a primi vouchere, tichete de vacanţă, sporuri şi pensii speciale.

„Vine momentul adevărului! În medie salariile nete ale bugetarilor sunt duble faţă de cele din sectorul privat. DUBLE! Dar comparaţia nu este corectă. Nu surprinde toate informaţiile. Bugetarii primesc tichete de vacanţă, tot felul de sporuri, zile libere şi cel mai important siguranţa că indiferent de cât prost îşi fac meseria nu pot să concediaţi. Tot ce primesc în plus bugetarii este susţinut de taxe plătite de privaţi”, a scris Florin Cîţu, pe Facebook.

Cîțu mai spune că bugetarii sunt privilegiaţii societăţii, iar toţi românii, atât cei din ţară cât şi cei din diaspora lucrează pentru ca bugetarii să trăiască bine.

„Este clar că bugetarii sunt privilegiaţii societăţii. Fără niciun dubiu. Trebuie să avem curajul să recunoaştem TOŢI acest lucru. Restul românilor, din ţara şi din străinătate, muncesc pentru că bugetarii să trăiască bine, chiar dacă majoritatea sunt praf la locul de muncă. (Există o parte dintre bugetarii care merită fiecare leu pe care îl primesc. Ei sunt singurii care rămân în guvernarea liberală.) O DISCRIMINARE nenorocită care trebuie să dispară din societate. AJUNGE!!!”, a completat Cîţu.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fernetti, șofer român mort într-un cumplit accident cu camionul, cabina a fost smulsă şi aruncată pe contrasens

„Dă ghetele înapoi!” Hoț român prins în flagrant într-un magazin din Padova, i-a luat la bătaie pe paznici. Acasă avea marfă de 20.000 de euro