in

„Dă ghetele înapoi!” Hoț român prins în flagrant într-un magazin din Padova, i-a luat la bătaie pe paznici. Acasă avea marfă de 20.000 de euro

Și-a pierdut controlul, reacționând foarte violent, după ce a fost suprins furând de paznicii dintr-un magazin la Padova. Dar nu era prima dată când Aurel Andronic, 46 de ani, rezident în Camisano Vicentino, era prins la furat la centrul comercial „Le Brentelle” din Sarmeola, în provincia Padova.

Miercuri, 13 noiembrie, a fost arestat pentru tâlhărie improprie, tăinuire și comunicare de date personale false. A fost prins la furat la magazinului Pittarosso din mall. Andronic, chiar înainte de ora de închidere, s-a strecurat între rafturi și a încercat să plece cu o pereche de ghete fără să plătească.

Mișcările sale au fost observate de securitatea privată, care l-a interceptat și l-a oprit cerându-i să dea ghetele înapoi. A fost suficient pentru a dezlănțui furia românului, care i-a luat la bătaie pe paznici cu pumnii și picioarele. Carabinierii din Selvazzano au ajuns la fața locului, iar bărbatul de 46 de ani a fost reținut, dar, chiar și odată preluată de militari, a continuat să nu coopereze.

Andronic a furnizat un nume fals pentru a evita identificarea. O faptă inutilă, care i-a adus o acuzație suplimentară. Scos din magazin, a fost martor la percheziția mașinii Opel Corsa cu care venise, lăsată în parcarea mall-ului. În mașină era un sacou bărbătesc, rezultat furat puțin mai devreme din magazinul „Non Solo Sport” din apropiere.

Un element care a agravat în continuare poziția românului și i-a determinat pe anchetatori să-i controleze casa. În Camisano s-au găsit dovezile definitive ale activității sale infracționale, întrucât acasă avea bunuri furate în valoare de 20 de mii de euro. Cizme înalte, pantofi sport și adidași, tricouri, pulovere, pantaloni, genți toate furate atât de la Non Solo Sport, cât și de la Chic & Cheap din Le Brentelle.

Andronic a petrecut noaptea în arest la carabinieri, așteptând să fie judecat de urgență. Marfa furată, recunoscută de proprietarii legitimi și confiscată, va fi returnată cât mai curând posibil. Românul trebuie să răspundă de acuzațiile de tăinuire, în timp ce ancheta continuă să verifice dacă, după cum este probabil, el este și autorul material al furturilor.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Florin Cîţu: «Românii din diaspora muncesc pentru ca bugetarii din țară să trăiască bine. Tăiem toate beneficiile!»

Plecat la muncă în Italia, a fost găsit mort în baie la Chiusi. Tudor avea 33 de ani. «Când murim, murim singuri»