in

Fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu trăiește în Italia: „Nu aș numi exil faptul că stau în afara țării. Am plecat de bunăvoie”

Janina Matei a fost una dintre cele mai seducătoare apariții de pe scenă muzicală a epocii ceaușiste. A fost nu doar o cântăreața de succes, ci a rămas de notorietate povestea de dragoste pe care a trăit-o cu „Prințișorul” Nicu Ceaușescu. De 33 de ani s-a stabilit în Italia.

În anii ’80, Janina Matei era una dintre cele mai fermecătoare prezente din lumea artistică. Frumoasă, cu un trup foarte bine conturat, cu părul lung, chip că de păpușă și părul lung, ondulat și blond, artista a reușit să cucerească instant publicul. Și nu numai. L-a fermecat și pe unul dintre fiii Elenei și ai lui Nicolae Ceaușescu, Nicu Ceaușescu.

Janina Matei și Nicu Ceaușescu s-au cunoscut la mare, relația lor de iubire fiind una plină de pasiune, dar de scurtă durata. „Prințișorul” era atât de amorezat de tânăra cântăreața încât venea frecvent la Barul Melody să o vadă, scrie cancan.ro.

Povestea de iubire dintre Janina Matei și Nicu Ceaușescu nu a rezistat în timp. Familia dictatorului Nicolae Ceaușescu nu a fost deloc încântată de legătură lui Nicu cu artista. Relația lor nu era văzută deloc cu ochi buni de familia „Prințișorului”. Din acest motiv, Janina Matei a decis să fugă în Italia. Invitată în urmă cu ceva ani la o emisiune de televiziune din România, cântăreața a vorbit despre povestea de dragoste cu Nicu Ceaușescu.

Au fost clipe frumoase și că tot ceea ce e frumos, trece. Nu se poate ști dacă am fost marea lui dragoste. Ce e în sufletul unui om nu se știe niciodată”, a spus vedeta.

Janina Matei este plecată în Italia de aproape 33 de ani. Nu mai cânta, ci este implicată în mediul afacerilor.

„Nu aș numi exil faptul că stau în afară țării. Am plecat de bunăvoie, stau acolo de bunăvoie, mă întorc de bunăvoie în țară. Vin de două, trei ori pe an acasă și merg la Craiova, la mama mea. primul drum acolo este… În Italia m-am specializat în anumite lucruri. După câțiva ani, am intrat în afaceri. Nu mai cânt în Italia”, a mărturisit ea.

Chiar dacă anii au trecut, Janina Matei a rămas o femeie frumoasă, o doamna care reușește să atragă imediat atenția asupra sa. Despre Nicu, fiul dictatorului Nicolae Ceaușescu, s-a spus că a trăit povești de iubire cu multe vedete ale acelor vremuri. Printre celebritățile cu care acesta s-a iubit s-au numărat Nadia Comăneci, Daniela Vlădescu și Donca Mizil.

Enzo Bettiza, jurnalistul italian care l-a intervievat pe Ceaușescu se destăinuie: «Ceaușescu era un vampir, adevărata stăpână a României era Elena»

Il Giornale: Spectrul lui Ceaușescu nu părăsește România. Se întorc post-comuniștii

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Altă victorie a lui Salvini în Italia: pe cărţile de identitate apar rubricile ”tată” şi ”mamă”, nu ”părinte 1” şi ”părinte 2”

Se schimbă ministrul diasporei! Dragnea: Rovana Plumb și Natalia Intotero TREBUIE să-și dea demisia!